Etter en dags samling for å høre siste nytt fra Flexit, samlet over 70 personer seg i skogen en kort busstur unna Lillestrøm sentrum. Litt konkurranser og mat ble avløst av spenningen rundt hvem som ble årets Proffpartner.

Dette tok Åsmund Degnes seg av, før han selv ble hyllet etter 24 år som leder av Flexit Proffpartner.

I en lavvo kunne Degnes avsløre at Blikkenslager Lauritsen i Skien er årets Proffpartner. De kunne motta diplom, heder og 5000 kroner til bruk for de ansatte.

– Hyggelig å bli satt pris på slik som dette, sier daglig leder Erling Husebø til Blikkenslagere.no. Han leder ventilasjonsavdelingen i bedriften mens hans bror Håkon leder utvendig blikk.

Sammen har de skapt en levedyktig bedrift som det siste året har doblet omsetningen av Flexit-produkter. Samtidig er de en stabil og god samarbeidspartner med voksende oppdragsmengde, både utvendig og innen ventilasjon.

Godt renommé

– Vi har hatt mye å gjøre de siste årene og skulle gjerne hatt tak i flere med kompetanse for å ta unna oppdragene, sier Husebø som sier at samarbeidet med Flexit har vært viktig for dem.

– Vi har hatt godt samarbeid og har blitt fulgt veldig bra opp, sier Husebø.

Han forklarer bedriftens store etterspørsel med godt renommé og stor aktivitet i Grenlandsområdet.

I dag har bedriften også egne prosjekter på ventilasjon og er store muligheter fremover for boligventilasjon.

– Jeg og min bror har 30 års erfaring sammen i bransjen og mange kjenner oss gjennom det vi har gjort. Vi har aktivt markedsført vår bedrift gjennom å bruke Flexit-navnet som er anerkjent. Vi har også vært med på boligmesser hvor det i etterkant har vært mange forespørsler som må følges opp, sier Husebø.

Takket av

Etter prisutdelingen ble Åsmund Degnes takket av i Flexit. Han blir nå pensjonist og er glad for det gode samarbeidet han har hatt med folk og bedrifter landet rundt.

Samtidig som Flexit inviterte til partnermøte med 67 personer som møtte opp onsdag, startet også VVS-messen i Lillestrøm med mange nyheter innen ventilasjonsbransjen. Messen avsluttes på fredag.

Mange partnere med Flexit lyttet til foredrag på onsdag.

Mange partnere med Flexit lyttet til foredrag på onsdag.

Foto: Anders Tøsse, Vest Vind Media

 

Flexit var en av mange som har stand på VVS-messen i Lillestrøm.

Flexit var en av mange som har stand på VVS-messen i Lillestrøm.