Flexit har lansert en helt ny serie ventilasjonsaggregater for boliger. Disse er spesialtilpasset det nordiske markedet og tiltenkt vårt klima. Derfor var navnet Nordic naturlig å velge på produktet. Tidligere i år fortalte Flexit hva som var på vei, men nå er selve lanseringen klar med salg til kunder.

– I Norden bygger vi hus for å tåle et av verdens tøffeste klima. Derfor jobber Flexit for et bedre inneklima som er helt avgjørende for god trivsel og helse. Med innovative løsninger bidrar Flexit til smartere hjem og mer miljøvennlige hus, noe som er viktige bidrag til det grønne skiftet. Produktene er testet i vårt toppmoderne klima- og lydlaboratorium, skriver Flexit i en pressemelding.

Nå kommer Nordic S2, S3 og S4 på markedet, og senere kommer det flere modeller i samme serien.

Har vært suksess

– Den tidligere UNI-serien som har vært på markedet i en rekke år har vært en suksess for Flexit, men vi så at den trengte fornying og forbedringer, sier Knut Skogstad, administrerende direktør i Flexit i en pressemelding.

En rekke nye forbedringer skal sikre trygg og problemfri drift i et tøft nordisk kaldt klima.

Sammen med selve aggregatene kan Flexit GO tar i bruk som app på telefon eller nettbrett. Uansett hvor du befinner deg i verden kan du med den styre inneklimaet i boligen.

Høy virkningsgrad

– I tillegg til ny og moderne styring har Nordic-serien en rekke forbedringer som sikrer trygg og problemfri drift i et tøft nordisk kaldt klima. Aggregatene har høy virkningsgrad og lav SFP som gjør aggregatene svært energieffektive, sier Skogstad.

Han peker på at Flexit hele tiden jobber med å være sterke på inneklima og å ligge i front på energieffektivt inneklima i moderne boliger i Norden. Sammen med inneklimasentralen EcoNordic som de lanserte før sommeren, er Nordic en viktig del av deres strategiske satsing fremover.