Nå er bygget reist med en kombinasjon av perforerte TECU® Gold paneler montert sammen med LED-belysning og store glasspartier.
Dette har resultert i en vakker og oppsiktsvekkende bygning som gjør at ekstra mange blir nysgjerrig. Bak de gyldne perforerte panelene er det montert programerte LED belysning som endrer lysstyrke hele tiden. Det gir en levende energi både dag og natt, midt på byens torg hvor bygget står i Herning, midt på Jylland.
Denne ikoniske bygningen er tegnet av Arkitec as. De valgte perforerte TECU® Gold for å få det riktige uttrykket på byggets fasade.

Eksklusivt

Hovedpoenget har vært å få fasaden til å utstråle det samme eksklusive og elegante design som butikkens produkter assosieres med.
Bang & Olufsen er kjent for å følge tradisjonen med minimalistisk skandinavisk design i kombinasjon med sterke menneskelige komponenter i sine innovative audio- og TV-systemer i butikkene hvor varene selges. Konkret valg av materialer og bygningens design er basert på både produktdesign og konsept for butikker. Samtidig har den modernistiske stilen fra midten av forrige århundre hatt innflytelse. Dermed har de klart å få alles oppmerksomhet mot bygget.

Ligner slanger

Platene har RMIG ImagePerf med eget spesialdesignet mønster som går over hele bygningens fasade. Det usedvanlige designet hvor perforeringen ligner slanger som snor seg i hverandre dekker 350 kvadratmeter fasade. Vindushjørnene er avrundet og er med på å gi bygget et unikt karismatisk uttrykk med masse lys og åpenhet.

Samtidig er målet at det skal virke utrolig innbydende for kunder såvel som forbipasserende å gå inn i butikken og oppleve det beste innen lyd, bilde og design.
Ikke overraskende har bygget har fått stor oppmerksomhet både blant folk og media.