Dragonhøyden Leiligheter på Billingstad: – Perfekt oppdrag

Publisert:

Karsten Erik Pedersen i DP Kobber- og Blikkenslager DA sier oppdraget de har hatt i Dragonhøyden Leiligheter i Asker har vært helt perfekt.

Fakta om prosjektet

 

Blikkenslager:

DP Kobber- og Blikkenslager DA

 

Byggherre:

Profier

 

Prosjektledelse:

Lierhus AS

 

Ventilasjon:

Ski Boligventilasjon

 

Arkitekt:

Make

DP Kobber- og Blikkenslager DA har stått for blikkenslagerarbeidene i Dragonhøyden Leiligheter på Billingstad i Asker, og Karsten Erik Pedersen er veldig fornøyd med prosjektet.
– Vi har montert parapetsbeslag, omramming av vinduer og dører, dørbeslag, vannbrettbeslag og laget en del kasser for å skjule motor og duk for automatiske solskjermer, forteller Pedersen. DP Kobber- og Blikkenslager har hatt to-tre mann i arbeid i prosjektet siden februar til slutten av oktober i år. Dragonhøyden er et prosjekt for terrasseblokker med i alt 36 leiligheter.
Pedersen sier det ikke har vært spesielt krevende oppgaver:
– Nei, det har egentlig vært litt rett frem. I det hele tatt har det gått veldig bra, og det har vært veldig god kommunikasjon mellom oss og Obas Entreprenør.

– Hva med materialvalg?


– Vi har hatt ganske enkle, standardiserte materialer, for eksempel Greencoat lakk. For oss har dette vært et oppdrag med passe stor oppdragsmengde med en økonomisk ramme på tett oppunder en million. Vi ønsker gjerne å regne på flere slike oppdrag, sier Karsten Erik Pedersen.

Andre Prosjekter