Hall byttet med nye leiligheter

Publisert:

I Apeltunvegen 3 på Nesttun er det bygd nytt boligprosjekt på tomten til den gamle Nesttunhallen.

Fakta om prosjektet

 

Blikkenslager:
D-Blikk AS


Ventilasjoninstallatør:
FBT Ventilasjon AS

 

Tiltakshaver:
Heldal Eiendom AS

 

Byggentreprenør:
Byggmester Harald Sårheim AS

 

Arkitekt:
ABO Plan & Arkitektur AS

39 leiligheter står klare i størrelser fra 40 til 109 kvadratmeter. Boligdelen utgjør 2800 kvadratmeter. I 1. etasje er det næringsareal og til sammen har byggeprosjektet et areal på 4000 kvadratmeter.
Bygget er reist i betong med garasjeanlegg og bygd på flere nivåer med flere felles takterrasser. Prosjektet har kostet 171 millioner kroner.
D-blikk AS har utført alt av utvendige beslagsarbeid som vindusbeslag, gesims/parapet og sokkelbeslag og diverse beslag mellom betong og vegg.

Aluminium

Her har det vært brukt aluminium som materiale i ral farge 7024 og color coat i ral 7016 matt.
Oppdraget for D-Blikk har vært i størrelsesorden 1,1 millioner kroner.
– Prosjektet har gått etter fremdriftsplan og fungert veldig bra mellom diverse byggfag, forteller Arvid Dalseide i D-Blikk.
FBT Ventilasjon har hatt både varme- og ventilasjonsjobben på bygget. De har levert NIBE avtrekksvarmepumpe med tilluftsmodul. Varme og vann er koblet sammen med felles styring. Det er 150 kubikk på hver leilighet i de største leilighetene.

Balansert

Leilighetene har balansert ventilasjon. Utfordringen med bygget har vært høyden på taket. Varmepumpen er 2,6 meter høy, og de måtte i deler av bygget ta ned himlingen for å komme til. Anbudet for FBT Ventilasjon er på 3,5 millioner kroner.
Mye teknologi er på plass i bygget og det er nøkkelfritt. Til og med postkassene har kun koder.

Andre Prosjekter