Første generasjon BIM-objekter for Lindab takrennesystem ble publisert for over ett år siden, og har siden den gang blitt brukt av tusenvis av arkitekter.

Nå har Lindab gjort forbedringer og utvider biblioteket kontinuerlig.

– I de siste månedene har vi jobbet med å gjøre BIM-objektene enda bedre, og mye mer skalerbare for å passe alle våre brukeres behov. Nå er de klare med følgende nye funksjoner, skriver Lindab i en pressemelding og forteller om forbedringene:

Fra nå av vil nye objekter være en del av BIMobject® Cloud, noe som forbedrer tilgjengeligheten for deg. Plattformen gjør at objektene kan holdes oppdatert ved hjelp av versjons-kontroll, og fungerer som en motor for å få bedre samarbeid mellom interessenter. BIM-objektene vil være tilgjengelige på lindab.com/bim og på bimobject.com.

Objektene inneholder de nye takrennefargene som ble lansert i fjor. Grafittgrå (NCS S 7502-B // RAL 7016) og matt antrasitt (NCS S 6000-N // RAL 7037).

Komplett

Her er det nye materialparametre som beskriver produktene mer detaljert. Det komplette settet med parametere er Kvalitet, Overflate, Farge, NCS og RAL.

Alle smart objects families for takrenner og nedløp er tilgjengelige i to versjoner, en med nestede delte objekter og en forenklet. Familiene med nestede delte objekter gjør at alle produktene kan planlegges individuelt. På grunn av dette er det også mulig å merke hvert enkelt produkt.

Kummen kan slås på/av i nedløpssystemene. Denne funksjonen gjør at nedløpssystemet kan passe til mer komplekse veggkonturer.