Nyheter

Fredag 2. september arrangeres tidens største blikkenslagermesse i Telenor Arena.
Fredag 2. september arrangeres tidens største blikkenslagermesse i Telenor Arena.

1.-2- september: Gratis messe og uforglemmelige arrangementer

Tidenes største blikkenslagermesse i Telenor Arena. Tidenes største samling av blikkenslagere på urbane Vippa og et heidundrende show med middag på Wallmans. – Dette vil du ikke gå glipp av! Meld deg på så snart som mulig, for her blir det fullt, er den klare meldingen fra arrangementskomiteen.

Publisert

Den samme arrangementskomiteen fra Ekeberghallen og den samme som måtte legge inn årene på det koronaavlyste arrangementet i 2020, er godt i gang med arbeidet for Fagtreff 2022. Denne gang med tidenes største satsing i regi av VBL.

Torsdag 1. september – Urbant på Vippa

Arrangementskomiteen håper å kunne samle 700 blikkenslagere torsdag kveld på Vippa på Vippetangen i Oslo. Leder av arrangementskomiteen Torill K. Wollebekk bobler av entusiasme når hun forteller om stedet og om det planlagte arrangementet.

– Det er et av Oslos mest urbane og kuleste steder. Vippa er et stort lokale der det serveres ulike typer mat og som har sitteplasser både inne og ute med utsikt over Oslofjorden. Dette blir et ungdommelig og uformelt bransjetreff for blikkenslagere fra hele landet. Vi håper at bedriftene tar med seg sine ansatte og at vi sammen kan lage tidenes blikkenslagersamling i helt fantastiske rammer, sier Wollebekk. Arrangementet er for VBLs medlemsbedrifter, deres ansatte og leverandørene. 

Det inviteres til urbant kveldsarrangement Vippa torsdag 1. september.Foto: Eva Baisgård
Det inviteres til urbant kveldsarrangement Vippa torsdag 1. september.Foto: Eva Baisgård

Fredag (dagtid) 1. september – Nordens største blikkenslagermesse

Årets messe er lagt til gedigne Telenor Arena. Her er det gratis inngang og gratis lunsj. Utenfor messen er det gode parkeringsforhold. I tillegg blir det satt opp buss til og fra messehotellet, som er The Hub, like ved Oslo S, for dem som bor på hotellet.

Leverandørene som var med i 2018, fikk en forhåndsinvitasjon til messen før jul, og til disse er det nå gått ut påmelding. Mange leverandører har meldt seg på, og vi jobber nå med å finne gode løsninger for utstillerne. Målet er å ha minst 70 utstillere med alt fra maskiner, materialer og verktøy til biler og forsikring – ja, alt en blikkenslager har behov for i hverdagen. Jeg oppfordrer derfor til at leverandører som ennå ikke har bestilt plass, tar snarlig kontakt, sier Wollebekk, som sammen med resten av arrangementskomiteen har store ambisjoner for messen.

– Ja, dette skal bli Nordens største og beste blikkenslagermesse. Målet er at vi kan samle flere enn 1000 blikkenslagere denne dagen. I tillegg til spennende utstillere vil messen ha interessante foredrag og annet faglig innhold. Målet er at du har lyst til å tilbringe en dag her. På slutten av dagen tar bussene deg tilbake til hotellet.

Walmanns er stedet for et heidundrende show fredag 2. september.Foto: Wallmans
Walmanns er stedet for et heidundrende show fredag 2. september.Foto: Wallmans

Fredag (kveld) 1. september – Metallshow på Wallmans

– De som har metallshowet på Rockefeller og arrangementet i Jakobs kirke frist i minne, vet at de ikke vil gå glipp av et slikt arrangement. Og i år slår vi enda mer på stortromma og har leid hele Wallmans i Oslo. Her er det plass til 450 personer. Her blir det bespisning, show og nattklubb etterpå.

– Det blir ikke Wallmans eget show, men vårt eget. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra arrangementet på Rockefeller sist, og nå sikter vi enda høyere. Vi skal skape tidenes metallfest for blikkenslagerne. Dette må du ikke gå glipp av, er den klare meldingen fra arrangementskomiteens leder.

Påmelding – Vær tidlig ute!

Det går i disse dager ut invitasjon til messen. Det er laget et eget påmeldingssystem for arrangementet med god informasjon om arrangementet og der man kan melde seg på hele eller deler av arrangementet. Denne siden er snart klar og vil bli å finne via en link på ww.vbl.no.

– Erfaringsmessig er blikkenslagerne litt trege med påmeldingen, men i år er det viktigere enn noen gang å være tidlig ute. Det gjelder spesielt de som skal ha hotell. Vi har inngått en avtale med hotellet om å holde av et visst antall rom. Her må vi også forholde oss til en dato for å bekrefte antall rom. Det betyr at de som kommer etter fristen, ikke får bo på samme hotell og nyte godt av den logistikken vi har bygget opp med buss til og fra messen og til Wallmans. Derfor er min klare oppfordring: Meld dere på innen påmeldingsfristen 8. april, sier Wollebekk, som forteller at hotellet er valgt med omhu.

– Vi har vært opptatt av å tilrettelegge best mulig for de tilreisende. For dem som kommer med fly og tog inn til Oslo S, er The Hub veldig sentralt. Det er i tillegg gåavstand til Vippa. Ut over det er dette et spesielt hotell som er verdt å oppleve i seg selv, sier Wollebekk, som gleder seg til å lage tidenes blikkenslagerarrangement.

The Hub, like ved Oslo S, er messehotell.Foto: Clarion
The Hub, like ved Oslo S, er messehotell.Foto: Clarion
Powered by Labrador CMS