Ventilasjon på Råholt barneskole

Hamstad AS Avd Indre Østland har levert ventilasjonen på Råholt barneskole. Totalt er det levert seks aggregater i det som har vært en ganske stor jobb for ventilasjonsentreprenøren.

OM PROJEKTET

Tiltakshaver:
Eidsvoll kommune

Totalentreprenør:
Ø M Fjeld AS

Byggentreprenør:
Rmb- AS

Ventilasjonsinstallatør:
Hamstad AS Avd Indre Østland

Råholt skole ligger sentralt til på Råholt i Eidsvoll kommune. Skolen ligger i et område med mye utbygging og stor tilvekst. Med det nye skolebygget (fase 1) har skolen plass til ca. 500 elever. I tilknytning til skolen ligger også en ny og stor idrettshall.
Klassetrinnene har egne avdelinger, og skolen rommer i dag spesialrom for kunst og håndverk og bibliotek, i tillegg til kantine og SFO. Når byggetrinn fase 2 står ferdig, vil skolen også ha spesialrom for musikk, naturfag, teknologi og design, samt mat og helse, på plass.
Hamstad AS Avd Indre Østland har vært ventilasjonsentreprenør i prosjektet og har levert seks aggregater av ulike typer og størrelser:

• Flerbrukshall: Novagg Smart 13, 24.500 m3/h
• Skole øst: Novagg Smart 12, 24.000 m3/h
• Garderober: Novagg Smart 4, 6.580 m3/h
• Aktivitetssal: Novagg Smart 5 m/integrert kjøling, 7.800 m3/h
• Skole vest: Novagg Smart 14, 28.000 m3/h
• Skytehall: Systemair Save VTR 700, 680 m3/h

De har også levert kjøling i form av to kjøle- rom og fire kjølemaskiner på IKT-rom.
– Dette har vært en ganske stor jobb for oss. Jobben har gått fint, og det har vært et godt samarbeid mellom de tekniske fagene på byggeplassen. Nå er vi ferdige med prøvedriften av anlegget og både vi, kommunen og skolen er fornøyd med anleggets funksjonalitet, sier prosjektleder Marte Grytan hos
Hamstad AS Avd Indre Østland.

Powered by Labrador CMS