På taket til de fire byggene har Fagblikk gjort skivetekking som preger bygget.

Boligprosjekt med båndtekking

Like utenfor sentrum av Molde er leilighetsbygg og et næringsareal reist med båndtekking på taket.

Fakta om prosjektet

Blikkenslager:

Fagblikk AS

Ventilasjon:

GK Inneklima AS

Tiltakshaver:

Brunvoll Strandgata AS

Totalentreprenør:

Christie & Opsahl AS

Arkitekt:

Kosbergs Arkitektkontor A/S

92 leiligheter på totalt 12 800 kvadratmeter er klar for innflytting med sentral beliggenhet og for det meste med utsikt utover Romsdalsfjorden. Prosjektet har kostet 300 millioner kroner og har vært en totalentreprise fra Christie & Opsahl AS med Kleive Betong som viktig aktør for råbygget.
Av fire bygg består to av bærekonstruksjoner av plasstøpte betongvegger og etasjeskillere av hulldekker med fasader av bindingsverksvegger med platekledning og STO-puss. To bygg har prefab sandwich betongvegger og etasjeskillere av hulldekker.
Totalt har det vært opp mot 100 arbeidere i sving på byggene.

Mye tekking

Fagblikk AS har utført beslagsarbeidet på prosjektet. Her er det mange vindu- og døromramminger, overgangsbeslag, parapetbeslag og båndtekking på takflatene. Parapetbeslagene er utført med skjult innfesting i plastbelagt stål. På takene er det båndtekking i lakkert stål i farge silver.Ventistål har vært leverandør til prosjektet.

Blikkenslagerbedriften i Molde har hatt opptil seks personer i sving med produksjon og montering. Anbudet for blikkenslagerarbeidene har vært på
ca. 2,2 millioner kroner og er ett av de største de har hatt siden oppstarten for et par
år siden.

Mange aggregat

GK Inneklima AS har hatt ansvar for ventilasjon og har levert kjøkkenaggregat fra Swegon med R3smart i alle de 48 leilighetene uten bod. I leilighetene med bod er et Systemair-aggregat plassert i boden. Dette er VTR-aggregat med balansert ventilasjon og styringsmuligheter via app. Det er levert eget aggregat med Co2-føler i garasjeanlegget og et eget aggregat for næringsarealet.

Powered by Labrador CMS