Skifertak og beslagsarbeid på Bankkvartalet

Blikkenslagermester Brækstad har lagt om skifertaket på det gamle bankbygget og har hatt beslagsarbeid på nybyggene i det som nå er Bankkvartalet i Melhus.

Fakta om prosjektet

Byggherre for Bankkvartalet er Melhus Sparebank. Prosjektet består av fire bygninger midt i Melhus sentrum med næringsarealer i de to nederste etasjene og med leiligheter over.
 Totalt har Bankkvartalet 73 leiligheter på åtte etasjer. Byggingen startet i november 2021 og har kostet 250 millioner kroner.
Blikkenslagermester Brækstad AS har hatt alt av beslagsarbeid på nybyggene og har i tillegg lagt om skifertaket på det gamle bankbygget.
400 kvadratmeter med sekskantet skiferstein ble lagt om uten behov for supplering.
For å gi mer dagslys inn ble det bygget tre nye kobbhus og satt inn ni Velux takvinduer.
Alle beslag tilknyttet skifertaket ble utført i patinert sink. Beslagsarbeidene på nybyggene er utført i grønn pulverlakkert aluminium.
Blikkenslagermester Brækstad har montert over 3000 lengdemeter med nedløp og beslag i prosjektet.

– Bankkvartalet har vært et forholdsvis stort prosjekt for oss med en verdi på rundt 3,5 millioner kroner. Vi har jobbet på prosjektet siden i fjor vår.
Vi startet med omlegging av skifertaket og har frem til våren i år utført beslagsarbeider, sier daglig leder Kristian Brækstad i Blikkenslagermester Brækstad.

Powered by Labrador CMS