Ny leilighetsblokk i Sandnes

En ny leilighetsblokk står ferdig for 18 beboere på Lura i Sandnes.

Fakta om prosjektet

Blikkenslager:
Vibemyr Blikk AS

Ventilasjonsinstallatør: Energi & Miljø AS

Tiltakshaver:
Veidekke Eiendom AS

Totalentreprenør:
Veidekke Entreprenør AS

Arkitekt:
Aros Arkitekter AS

Totalt skal det bygges 100 boenheter i dette boligområdet. Nå står byggetrinn 2 ferdig, som har kostet 60 millioner kroner. Veidekke Eiendom AS står ansvarlig for utbygging av totalt fire byggetrinn med en total investeringsramme på totalt 200 millioner kroner. Veidekke Entreprenør AS er totalentreprenør for hele prosjektet. Det er brukt fabrikkelementer til fasade. Ellers er det tradisjonell byggemetode på leilighetsblokka som nå står ferdig.

Mange beslag

Vibemyr Blikk AS har vært utførende blikkenslager med mange meter med beslag og gesimser på byggetrinn 1 og 2. De har kledd beslag rundt terrassedører og terrassevinduer, samt laget fugebeslag rundt hele bygget. Enkelte steder er det også brukt riskorn aluminium.Blikkenslageren har lagt gesimsbeslag på fem etasjer. Alt dette arbeidet er utført i lakkert aluminium, som ble levert av Astrup.På balkonger er det montert rustfri terskelbeslag, mens det er sokkelbeslag på topp-balkongene. I tillegg er det montert nedløp i natur-aluminium.Noen detaljer har tatt tid å utføre, men mye av arbeidet har vært av mer ordinær karakter.

Ventilasjon

Energi & Miljø AS har hatt ansvaret for ventilasjonsanlegget på bygget. De har montert et anlegg i hver boenhet av Systemair SAVE. Serie-modellene 150, 300 og 500 er brukt etter størrelsene på leilighetene.


Nesten 200 kvadratmeter med fasade av kassetter er satt opp av Vibemyr Blikkenslagerverksted.
Powered by Labrador CMS