Nybygg av leiligheter på Fullriggerøya, Grilstad Marina.

Beslag på 5 leilighetsbygg

Blikkenslagermester Brækstad har hatt en ny stor leveranse på Grilstad Marina i Trondheim, denne gang på fem leilighets- bygg i det som er byggetrinn to på Fullriggerøya på Grilstad Marina.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Blikkenslager Brækstad AS

Prosjekt:
Nybygg av leiligheter på Fullriggerøya, Grilstad Marina

Størrelse:
5 huskropper i 4 etasjer, 100 leiligheter

Kommune:
Tronheim

Tiltakshaver:
Blikkenslagermester Brækstad AS

Byggetrinnet består av totalt 100 leiligheter fordelt på fire etasjer med et totalt bruksareal på 7.000 kvadratmeter. Det er benyttet sedertre som utvendig kledning.

Blikkenslagermester Brækstad har levert alt av utvendig beslagsarbeid, alt i ubehandlet sink. I tillegg har Klæbu-bedriften stått for innkassing over alle aggregater innvendig.

– Ja, dette har vært en ganske stor blikkenslagerjobb for oss med en kontraktsverdi på rundt 3,5 millioner kroner. Prosjektet har strukket seg over et og et halvt år. Vi har fortsatt noe igjen, men vi begynner å nærme oss ferdigstillelse, sier daglig leder Kristian Brækstad i Blikkenslagermester Brækstad som har vært engasjert på den gigantiske utbyggingen på Grilstad Marina siden i 2011.

Brækstad skryter av samarbeidet med Grilstad Marina og Koteng Eiendom der de har jobbet med delte entrepriser i en årrekke.
– Det fungerer veldig fint og er ryddig på alle måter, sier Kristian Brækstad.

–Hva er vært mest krevende i prosjektet?

– Med kombinasjonen vinter og sink, så tar ting litt lengre tid, men prosjektet har gått over lang tid, så det har likevel gått helt fint.
I tillegg har vi fått bryne oss litt på et magebånd i sink på fasadene som skal tilpasses spilefasader. Det har krevd både planlegging og nøyaktighet, sier Kristian Brækstad.

Powered by Labrador CMS