Nyheter

For 2 år siden var det trangt under Fagmessen, men nå kan Ekeberghallen tas i bruk til tidenes messe neste fredag.

Ingen blikkenslagere jobber neste fredag

Drømmen er nådd. Over 830 er nå påmeldt til Fagmesse og arrangøren ser ikke bort fra at de kan runde 1000 personer innen neste fredag.

Publisert

Bare siste uken har det meldt seg på over 100 flere deltakere som vil være med på Fagmesse i Ekeberghallen.

– Dette er utrolig gøy for hele blikkenslagerbransjen. Foruten mange fra hele landet som kommer, er de fleste ansatte fra Oslo-området påmeldt, sier en glad og lettet Torill Wollebekk i arrangementskomitéen.

Da de fem komitémedlemmene gikk ut med et hårete mål om 800-1000 besøkende, var det mange som ristet på hodet og lurte på om de hadde fått solstikk.

I starten på forrige uke var det 730 påmeldte, og de så at drømmen nærmet seg oppfyllelse. Sist fredag var tallet passert 830 påmeldte, og fortsatt strømmer det på med påmeldinger.

– Det blir nok stille på byggeplassene fra blikkenslagerne neste fredag. Nesten alle i Oslo-området har tenkt seg til Fagmesse. Men er det ansatte som ennå ikke er påmeldt, bør de snarest gå til sjefen sin og si at de må bli med, sier Torill Wollebekk.

Mer motivert

Som bedriftseier mener hun at alle ledere bør sende sine ansatte en dag i Ekeberghallen for å bli faglig oppdatert. Innenfor et par timers kjøring fra Oslo er det ingen problemer å sende de ansatte på messen på dagstur.

– Tapt arbeidstid denne fredagen vil bli tatt igjen med større pågangsmot og mer faglig oppdaterte medarbeidere, mener Wollebekk.

Selv om det er en drøm som går i oppfyllelse både for arrangementskomitéen og VBL, er det først og fremst gledelig for hele bransjen at så mange kommer.

Med 65 leverandører som byr på det beste de kan vise fram, foredrag og en arena for å snakke fag blir dette en Fagmesse som legger standarden for kommende messer.

Mye utstyr skal inn

– Et så stort og høyt nivå har det aldri før vært på en slik fagmesse. Forhåpentligvis er ikke dette bare en suksess med stor påmelding i år, men det blir lettere å arrangere noe lignende neste gang, mener Wollebekk.

Hun tror dette vil bety noe for hele bransjen som sammen kan styrke hverandre og bli bedre faglig.

Neste torsdag starter riggingen av Ekeberghallen med å legge gulv. Deretter skal det inn med scene, lys og lyd. biler og maskiner skal inn for å stå på stand sammen med masse folk og utstyr.

Cateringselskapet skal installere seg for å kunne servere opptil 1000 personer. Bare det er en stor øvelse  i logistikk.

Torill Wollebekk gleder seg stort over alle påmeldingene til Fagmessen.Foto: Oddbjørn Roksvaag
Powered by Labrador CMS