Nyheter

Fredag 2. september arrangeres tidens største blikkenslagermesse i Telenor Arena.

Nå kan du melde deg på Fagtreff 2022

Tidens bransjetreff arrangeres i Oslo 1. og 2. september. Nå er det klart for påmelding og arrangøren anbefaler alle å være tidlig ute.

Publisert

Tidenes største blikkenslagermesse i Telenor Arena. Tidenes største samling av blikkenslagere på urbane Vippa og et heidundrende show med middag på Wallmans. Det er det VBL og arrangementskomiteen frister med.

– Endelig kan vi ønske dere velkommen til årets bransjetreff! 1. og 2. september braker det løs og denne gangen satser vi stort! Årets arrangement finner sted i Telenor Arena og her blir det gode muligheter både for sosialt og faglig påfyll. Vi oppfordrer dere til å invitere med dere kollegaer og ansatte og melde dere på så snart som mulig. Vi byr på gratis inngang og mat til alle som kommer, heter det i invitasjonen fra VBL.

– Vær tidlig ute

– Erfaringsmessig er blikkenslagerne litt trege med påmeldingen, men i år er det viktigere enn noen gang å være tidlig ute. Det gjelder spesielt de som skal ha hotell. Vi har inngått en avtale med hotellet om å holde av et visst antall rom. Her må vi også forholde oss til en dato for å bekrefte antall rom. Det betyr at de som kommer etter fristen, ikke får bo på samme hotell og nyte godt av den logistikken vi har bygget opp med buss til og fra messen og til Wallmans. Derfor er min klare oppfordring: Meld dere på innen påmeldingsfristen 8. april, sier arrangementskomiteens leder Torill Wollebekk.

Påmelding

Det er nå åpnet for påmelding. Siste frist er 8. april.

Du kan melde deg på her.

Programmet for Fagtreff 2022

Torsdag:
Kl. 15.00      Innsjekking på The Hub
Kl. 18.00      Vippa med stor takhøyde og spennende underholdning
Kl. 24.00     Avslutning Vippa

Fredag:
Kl. 08.00    Buss fra Clarion The Hub for de som bor på hotellet
Kl. 16.00     Retur fra Telenor Arena til Clarion The Hub
Kl. 17.30     Buss fra Clarion The Hub til Wallmans salonger
Kl. 18.00     Apéritif ved ankomst Wallmans
Kl. 19.00     3 retters middag  med Show
Kl. 23.00    Bar og dansegulv
Kl. 03.00    Avslutning Wallmans

Bussen gjelder kun de som bor på hotellet for arrangementet som er The Hub.

Powered by Labrador CMS