Det som blir Nordens største fagmesse innen blikkenslagerfaget går av stabelen 31. august i Ekeberghallen i Oslo. Arrangementskomitéen bestående av Eva Baisgård, Ivar Ottestad, Geir Albretsen, Knut Roald og Torill K. Wollebekk har lagt lista høyt og nå ser det ut til at bransjen kjenner sin besøkelsestid og slutter opp om arrangementet. Ekeberghallens 3600 kvadratmeter fylles med rundt 60 utstillere.

Over 700

– Vi har nå over 700 påmeldte til fagmessen i Ekeberghallen. Det er over 1000 som har vært inne og sett filmen/invitasjonen på Facebook, så vi regner med at mange ikke-medlemmer vil melde seg på messen i tillegg, sier Torill K. Wollebekk i arrangementskomitéen til Blikkenslagere.no.

Det er fortsatt ledige plasser på Metallfestival på Rockefeller.

Det er fortsatt ledige plasser på Metallfestival på Rockefeller.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Fortsatt ledig på Metallfestival

Det er nå fullt på hotellet i Folkepassasjen og for arrangementet torsdag kveld, men det er fortsatt mulig å melde seg på Metallfestivalen på Rockefeller. Det vil ikke være noen form for arrangement på hotellet, så det er fullt mulig å booke et hotell i nærheten og få med seg messen og Rockefeller.

 

Fortsatt mulig å få standplass

– Det er også flere leverandører som tar kontakt og det er mulig at vi kan få inn noen få til. Det haster hvis man vil være heldig å få en plass i siste liten.

– Aldri har vi vært i nærheten av å samle så mange blikkenslagere og leverandører, sier en glad Wollebekk som håper og tror at det fortsatt vil komme en del påmeldinger i tiden frem mot messen.

Fortsatt ikke påmeldt?

Her kan du melde deg på. Det er to påmeldinger, en til selve Fagmesse 2018 og en til øvrige arrangementer.

Påmelding til Fagmesse 2018

Påmelding til Metallfestival (kun for VBL-medlemmer og utstillere)

 

Eva Baisgård gleder seg over stinn brakke i Folketeaterpassasejen. Nå er hotellet fullbooket. Det samme er arrangementet på Grilleriet.

Eva Baisgård gleder seg over stinn brakke i Folketeaterpassasejen. Nå er hotellet fullbooket. Det samme er arrangementet på Grilleriet.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media