Arbeid med både ventilasjon og utvendig blikkenslagerarbeid på 10 boliger på Gjerdrum er utført av Sørbråten Blikk og Ventilasjon.

10 boliger på Gjerdrum

Utbyggeren ønsker å bruke tradisjonelle håndverkere når 10 boliger reises på Gjerdrum. Her har Sørbråten Blikk og Ventilasjon AS hatt både ventilasjon og utvendig blikkenslagerarbeid.

Fakta om prosjektet


Ventilasjon:
Sørbråten Blikk og Ventilasjon AS

Blikkenslager:
Sørbråten Blikk og Ventilasjon AS

Tiltakshaver:
Pre Ask AS

Arkitekt:
Atle Klungrehaug

Hovedentreprenør:
Nygård Bygg ASUtbyggeren har i mange år bygd ut boliger på Gjerdrum. Nå står 10 nye boliger klar til innflytting. Her er det reist 10 terrasserte 6-mannsboliger. Kontraktssummen for hovedentreprenør Nygaard Bygg AS er på 114 millioner kroner. Til sammen er det bygd totalt 60 leiligheter på til sammen ca 7 000 BRA over to år som entreprenøren har hatt ansvar for.

Ringmurer

Byggingen av de siste 10 boligene er fundamentert i betong med ringmurer og bakvegger i Sundolitt-kassetter. Skillevegger mellom leilighetene er i Leca Lydblokk og det er hulldekker med trinnlyd og sparkel.
– Resten av konstruksjonene er med trepaneler i fasaden, forteller daglig leder Pål Nygaard.
Sørbråten Blikk og Ventilasjon AS har stått for både ventilasjon på boligene og arbeid med utvendig blikk. Dette innebærer blant annet 190 meter med takrenner pr. hus og ulike pipehatter/luftehatter. Samtidig er det en del annet arbeid med beslag på boligene som er montert. Hver leilighet har eget aggregat og eget avkast fra kjøkkenhette over tak.

Powered by Labrador CMS