Totalprosjekt fra TH Blikk

TH Blikk har nylig levert et totalprosjekt på Gruben barneskole i Mo i Rana til en verdi av rundt fem millioner kroner.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
TH Blikk AS

Ventilasjon:
Haaland AS

Tiltakshaver:
Rana kommune

Byggentreprenør:
Tre og Betong AS

Arkitekt:
SPINN Arkitekter ASGruben barneskole er akkurat ferdigstilt med kostnadsramme på 272 millioner kroner. Bygget er på 5520 kvadratmeter og har hatt en byggetid på 16 måneder. Blikkenslageren TH Blikk har hatt en betydelig leveranse i prosjektet.


Mo i Rana-bedriften har montert alle fasader, alle utvendige dører, alle beslag rundt dører, glassfasader og vindu, diverse overgangsbeslag og sokkelbeslag, samt montert og falset gesimsbeslag. Innvendig har de levert hjørnebeskytter i børstet rustfri og foring/ lister i aluminium rundt innvendige dører, samt dørbeslag under dører/heisåpninger og håndrekker på trapper. I tillegg har de levert utvendig solskjerming på alle vinduer og fasader fra leverandøren Vental. Fasadene er lakkert i aluminium i farge RAL 9006 (lys grå). Alle beslag, dører og vinduer er i samme farge. Fasadene er levert direkte fra leverandøren Schuco. Plater til gesimser og annet er levert fra Taksenteret i Trondheim.


– Dette er et stort prosjekt for oss der vi har levert et bredt spekter av produkter med tilhørende utførelse. Det mest komplekse har vært å finne gode blikkløsninger, siden skolen er bygget med massivtre og trykkfast Rockwool. Sammen med arkitekt og entreprenør har vi funnet gode løsninger på det som har blitt et veldig flott bygg, sier prosjektleder Marius Nordtømme hos TH Blikk. Bedriften har rundt 30 ansatte totalt og tar på seg prosjekter i hele Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS