Ny skole på Setermoen i Bardu

– Nybygget for barne- og ungdomsskolen på Setermoen i Bardu har vært et tradisjonelt bygg og ganske «rett frem».

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Bertheussen Blikkenslager

Ventilasjon:
GK Inneklima

Tiltakshaver:
Bardu kommune

Byggentreprenør:
Hent AS

Arkitekt:
Voll Arkitekter, Øistein Elgsaas


Det sier Tommy Olsson i Bertheussen Blikkenslager AS som har hatt ansvaret for alt blikkenslagerarbeid ved skolen – bortsett fra en del blikkenslagerarbeid som var ferdig utført:
– Nybygget for barne og ungdomsskolen på Setermoen i Bardu er et elementbygg der andre derfor har levert en del av blikkenslagerarbeidene. Bygget er fortsatt under arbeid, og vi er ennå ikke helt ferdige, sier Tommy Olsson som forteller at de har levert og montert diverse beslag til gesimser, vinduer og dører.
– Vi har hatt to-tre mann på jobb i rykk og napp siden slutten av juni og frem til nå.

– Har dere hatt spesielle utfordringer underveis?
– Nei, i alle fall ikke bygningsmessig siden dette er et tradisjonelt A4-bygg uten spesielt spenstige eller krevende løsninger. Det er et ganske vanlig bygg. Olsson forteller at det er brukt standard lakkerte stålplater i enten antrasitt eller mørk grå. Det har ikke vært noen større utfordringer med hensyn til knekking, for eksempel. Her er det snakk om ganske mange vindusbeslag, beslag på sider og under vinduer, døromramminger og gesimser.
– Fremdriften har gått greit. En utfordring har kanskje vært at vi, som det jo ofte er, er de siste som kommer inn i byggeprosessen i et sånt prosjekt, og da blir det gjerne litt hektisk på slutten. Før vi kan gjøre oss ferdige må jo de som bygger bygget gjøre jobben sin ferdig slik at vi kan komme inn, smiler Tommy Olsson i Bertheussen Blikkenslager som regner med at alt skal være ferdig til jul.

Powered by Labrador CMS