Arena med fargerike beslag

Ørland Sparebank Arena står ferdig med fargerike beslag har gitt et spenstig bygg.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Kalstad Montering AS

Ventilasjoninstallatør:
Fosen Ventilasjon AS

Tiltakshaver:
Ørland kommune

Totalentreprenør:
BetonmastHæhre Røsand AS

Arkitekt:
Kosbergs Arkitektkontor A/S


BetonmastHæhre Røsand AS har hatt totalentreprisen på prosjektet på Ørlandet. Bygget er på 7 700 m2 og er bygd med Prefab betong/stål og sandwichelementer i yttervegger. Det er LettTak-elementer i tak. Kalstad Montering AS har hatt blikkenslagerarbeidet, samt et omfattende arbeid på bygget.

Spennende farger

Kalstad Montering har montert veggelementer av Paroc. De har også utført tekkearbeid og beslag rundt dører og vinduer. Ellers har de levert komplett alle beslag på utvendig fasade, og har hatt arbeidet med spennende RAL-farger, og spesiallakkerte plater for å imøtekomme byggherre sine ønsker.

Behovsstyring

Fosen Ventilasjon AS har montert fem balanserte luftbehandlingsanlegg, hvor tre identiske aggregater betjener hver sin spilleflate i storhallen. Luftmengden er på
ca 15 000 m3/h per hallseksjon.
Et av aggregatene betjener garderober og lagerareal i plan 0 med nærmere 11 000 m3/h.
Et annet aggregat betjener plan 1 og 2 som med treningssenter, klatrehall, squash-hall, golfsimulator, fysioterapi, møterom m.m. Her er luftmengden opp mot 16 000 m3/h.
Hallene har behovsstyring via VOC/temparaturfølere, mens større rom som treningssenter, klatrehall har behovsstyring via Co2/temperaturfølere.

Powered by Labrador CMS