Nyheter

Fasade´17 samlet mange blikkenslagere slik som Bror Morten Lunde (f.v.), Trym Aas og Jarle Kristiansen.

Dette skal skje under Fasade´19

Mange spennende foredragsholdere er klare for Fasade´19. Konferansier Ingrid Gjessing Linhave fra NRK vil blant annet sette fokus på miljø og bærekraft i byggebransjen.

Publisert

Fasade´17 ble en suksess og nå blir arrangementet gjentatt.

Bruk av metaller på tak og fasade er i fokus når blikkenslagere, arkitekter, rådgivende ingeniører, fasadebyggere, byggherrer og stålbyggere møtes til bransjetreff på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 21.-22. mars.

– Vi opplever stort engasjement rundt Fasade´19 fra våre leverandører og foredragsholdere, sier markedssjef i Ventistål, Nina Selboskar.

NRK-profil Ingrid Gjessing Linhave er engasjert for å lede programmet de to dagene. Hun kommer sikkert med utfordrende spørsmål til foredragsholderne.

«Metaller til bygg – materialvalg og bærekraft» er satt som årets tema, og det skal fokuseres spesielt mye på hvilke valg av materialer som er bærekraftige og miljøvennlige.

Eva Eide Koefoed, som er sivilarkitekt i prosjektet Hoven-Loen, skal holde åpningsforedraget.

Aluminium

VBL har også en sekvens med Tirill Holtberget og Lisbeth Schjelde.

Seniorforsker Trond Bøhlerengen i Sintef Byggforsk holder også et foredrag første dag.

Andre konferansedag vil Martin Borg og Mårten Skällenäs fra Backe Gruppen holde foredrag, og Hans Bjerkaas fra Hydro Aluminium vil snakke om materialet de leverer.

Grønnere stål er et av temaene som Mats Sjögren fra SSAB vil snakke om.

Jon Vidar Kleppe fra KAM Norsk Byggtjeneste AS vil snakke om Eco Product og Breeam.

Resten av foredragene er ikke helt spikret ennå, men vil komme på plass ganske snart.

Flere pakker

Det er mulig å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige.

Påmelding skjer på www.fasade19.no , hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon. Fristen for påmelding er satt til 27. februar.

Powered by Labrador CMS