Nyheter

Fasade`19 ble en stor suksess, og nå blir det enda større i oktober.
Fasade`19 ble en stor suksess, og nå blir det enda større i oktober.

Endelig kommer det en stor messe igjen

Tiden uten messer eller arrangement er over. Nå varsler Ventistål at de vil arrangere to messer som blir til én stor i høst.

Publisert

Annenhvert år har Ventistål arrangert en stor messe med fokus på fasader. I 2019 arrangerte de også messen Ventistål Arena i tillegg til Ventistål Fasade.

– Det er med største glede vi vi nå gjentar suksessen, nå med et enda større arrangement. Vi snakker møteplass, messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten som er litt fest og hygge, sier markedssjef i Ventistål, Nina Selboskar.

Foruten Fagtreff som VBL har arrangert annenhver år, har fasademessen vært en av de store møteplassene for folk i bransjen. Her har det vært fokus på å vise frem leverandører og gode foredragsholdere som har bidratt til mer kunnskap om faget.

– Med koronaåret som bakteppe, ser vi at både leverandører og kunder er mer sultne enn noen gang på å skape noe, heter det i pressemeldingen fra Ventistål.

Gnist

Både foredrag og festlig stemning blir å oppleve i år også slik som for to år siden.
Både foredrag og festlig stemning blir å oppleve i år også slik som for to år siden.

Arrangementet holdes i The QUBE på Gardermoen. Her samler Ventistål sine leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører for øvrig og byggherrer til årets store bransjetreff, Ventistål ARENA – FASADE `21 Mulighetenes møteplass.

Her loves det samme stil, samme kvalitet og samme gnist som tidligere.

I løpet av et todagers program blir det et bredt spekter av faglig påfyll gjennom spennende foredrag og en hyggelig festmiddag. Hvem som blir konferansier i år er ikke offentlig, men sist gang klarte Ingrid Gjessing Lindhave å gripe forsamlingen med sin engasjerende stil.

Ulike pakker

– Hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe, men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen. En annerledes utstilling, smaker, lukter, latter, skriver Ventistål.

De legger opp til mulighet for å kjøpe dagspakke torsdag eller fredag, eller full pakke med overnatting. Det blir festmiddag om kvelden og muligheter for å møtes sosialt i tillegg til det faglige.

Påmelding vil skje via hjemmesiden til arrangementet www.ventistal-arena.no , hvor det også er mulig å sjekke fullt program og oppdatert informasjon.

Powered by Labrador CMS