Nyheter

Neste års fagtreff og fagmesse blir i Telenor Arena 1. september 2022. Arrangementskomiteen består av (fra venstre): Beate Dahl, Torill K. Wollebekk, Eva Baisgård, Ivar Ståle Ottestad, Geir Albretsen og Knut Roald.

Fagtreff 2022 blir i Telenor Arena

Fagtreffkomiteen satser offensivt og inviterer til fagtreff og messe i Telenor Arena 2. september 2022. – Sett av datoen til tidenes største blikkenslagermesse! oppfordrer leder Torill K. Wollebekk.

Publisert

Den samme arrangementskomiteen fra Ekeberghallen og den samme som måtte legge inn årene på det koronaavlyste arrangementet i 2020, er igjen i gang. Denne gang med tidenes største satsing i regi av VBL.

– Telenor Arena, det var friskt?
– Ja, vi i arrangementskomiteen synes det er kult at vi nå satset skikkelig etter at vi måtte avlyse det siste fagtreffet på grunn av pandemien. Vi tar med oss erfaringene fra det vellykkede arrangementet i Ekeberghallen som trakk 1000 besøkende og hadde over 60 utstillere, sier fagtreffkomiteens leder, Torill K. Wollebekk.

Inviterer til å bygge verksteder

Med den gode responsen fra utstillerne ble Ekeberghallen full og satte noen arealbegrensninger for noen av utstillerne. Ved å ta i bruk Norges største multifunksjonsarena på Fornebu åpner det seg helt nye muligheter.

– Med Telenor Arenas 10 000 kvadratmeter er det ingen begrensninger på tilgjengelig areal. Her kan man kjøre inn en semitrailer. Den store hallen gir oss mange muligheter. Jeg har lyst til å utfordre maskinleverandørene til å bygge opp verksteder der de kan vise og demonstrere sine maskiner. 

– Målet vårt er sammen med leverandørene å skape den største og beste blikkenslagermessen noensinne, også i rekrutteringsøyemed. Vi vil invitere lærlinger, skoleelever og andre innenfor bransjens utdanningsløp, sier Wollebekk som gleder seg over utviklingen av fagtreffet med tilhørende messe de siste årene. Og nå løftes arrangementet på nytt.

– Vi ser at trekkene vi har gjort fra gang til gang, har skapt større interesse for og stolthet over faget. Med satsingen i Telenor Arena har vi mål om å slå alle rekorder, både når det gjelder antall utstillere og antall besøkende. Vi skal samle bransjen i hele landet til tidenes fagmesse i bransjen.

– Ta med de ansatte

– Så hold av fredag 2. september allerede nå. Gjør det til årets firmatur, sommertur eller julebord. Og ikke minst: Ta med de ansatte. Her blir det mye inspirasjon for alle. Dette er en unik mulighet til å bli kjent mange i bransjen og ikke minst møte så mange leverandører på ett brett.

– Vi lover å levere et arrangement med et innholdsrikt program. På messen vil det bli gode faglige foredrag i tillegg til masse inspirasjon å hente hos utstillerne. Kvelden før messen, torsdag 1. september, inviterer vi til et sosialt arrangement. Det samme gjør vi etter messeslutt fredag kveld, og da slår vi enda mer på stortromma. Arrangementene er forbeholdt medlemsbedriftene i VBL, mens messen er åpen for alle.

– Vi vil komme tilbake på nyåret med mer info. Nå er det viktigst at alle setter av datoen, sier Wollebekk.

Powered by Labrador CMS