Nyheter

Fem nye generatorer er lansert.
Fem nye generatorer er lansert.

Fem nye generatorer fra Atlas Copco

Atlas Copco kommer med fem nye QIS-generatorer. Generatorserien skal gi optimal ytelse i krevende industrielle miljøer.

Publisert
QIS-modellene er bygget til bruk i utendørs anlegg og har vært utsatt for meget strenge testprosedyrer. De har blant annet gjennomgått en test av transiente egenskaper, test av ytelse i forskjellige omgivelser, test av vanninntak og sertifisering, samt en omfattende støytest.
Disse egenskapene reduserer miljøpåvirkningen og garanterer ytelse under alle forhold.

– De nyeste modellene i QIS-serien er kompromissløs når det gjelder støy. Vi har testet og sertifisert en 1 MW-generator med et støynivå på 70 dB (A) på 15 meters avstand. Det betyr at de kan brukes i boligområder, sier Julio Tome som er produktsjef for store generatorer i Atlas Copcos Portable Energy Divisjon i en pressemelding.

Besparelse

Generatorene gir en gjennomsnittlig besparelse på drivstoffutgiftene på 5 %, er opptil fire ganger mer stillegående og er 25 % plassbesparende enn lignende modeller på markedet. Alle generatorene har førsteklasses motorer med høy belastningsgrad og en IP23-dynamo med ekstra vikling som kan motstå 300 % overbelastning de første 20 sekundene.

– Dette sikrer øyeblikkelig start og garanterer kraft og ytelse akkurat der hvor det trengs, sier Tome.

Generatorenes kompakte design gjør dem også godt egnettil sjøtransport, med integrerte løftehull.  Plug-and-play-designen gir også en enkel og grei installering. Alle enhetene kommer med en spillfri bunnramme som samler opp vesker inni maskinen.

Intervall på service

De nye modellene er som følger: QIS 875, QIS 1015, QIS 1115, QIS 1250 og QIS 1420. Alle kommer med 500 timers serviceintervaller og er driftsikre og effektive både som standby- og hovedstrøm, samt på tvers av markedsområder, inkludert datasentre, helsevesen, produksjonsanlegg, installasjoner og detaljhandel.

Servicetiden reduseres ytterligere hvis sluttbruker velger å integrere valgfrie egenskaper, som et kraftig drivstoff-filter med vannskiller, to-trinns luftfiltrering og oljelensepumpe. Dessuten gir de nyeste modellene enkel og grei tilgang til viktige interne komponenter, som motor, dynamo (AVR og diodebro) og radiator, via store servicedører og -paneler.

Powered by Labrador CMS