Nyheter

GLADE FINALISTER: Kate Mariann Lie (nummer seks fra venstre) var i regionsfinalen i det verdensomspennende vekstskaperprogrammet EY Entrepreneur Of The Year.

I finalen blant vekstskapere

Det er ikke hverdagskost at en leder av en blikkenslagerbedrift er med i en regionsfinale i det verdensomspennende vekstskaperprogrammet EY Entrepreneur Of The Year.

Publisert

EY etablerte EY Entrepreneur Of The Year i USA i 1986. Siden 2002 har vi hedret Norges beste vekstskapere. Vi har delt Norge inn i seks regioner hvor en uavhengig jury kårer finalister fra hver region. Disse går videre til den nasjonale finalen i Oslo. Den nasjonale vinneren får æren av å representere Norge på verdenskåringen i Monaco.

Og i regionsfinalen i Sørvest var Kate Mariann Lie i Lie Blikk AS/Lie Gruppen AS å finne sammen med fem andre bedrifter fra regionen.
– Jeg kom ikke videre til landsfinalen, men det er likevel stas å bli nominert som blikkenslagerbedrift, sier Kate Mariann Lie til Blikkenslagere.no

EY Entrepreneur Of The Year skiller seg fra andre vekstkonkurranser ved å fokusere på mer enn entreprenørens og virksomhetens evne til økonomisk vekst. I kandidatarbeidet legger vi like stor vekt på entreprenørens rolle, verdier og ledelse og ikke minst samfunns- og miljømessig engasjement. På den måten favner EY Entrepreneur Of The Year hele virksomheten og dens DNA.

EY Entrepreneur Of The Year gir vekstskaperen anerkjennelse lokalt, nasjonalt – og kanskje globalt. Å bli nominert til utmerkelsen er et bevis på at samfunnet verdsetter arbeidet deres. Ut over æren og trofeet som følger med tittelen, åpner deltakelse i programmet et bredt spekter av muligheter og fordeler. Vekstskaperne får gjennom intervjuprosessen et nytt perspektiv på virksomheten, deltakelsen gir mulighet for å etablere nye og relevante kontakter, og det er gode muligheter for å styrke virksomhetens omdømme og profil – eksternt som internt.

Powered by Labrador CMS