Nyheter

Systemair lanserer en ny serie aggregater.

Mer energieffektiv aggregat-serie

Nye Topvex med roterende gjenvinner lanseres av Systemair i første kvartal neste år og kommer i to varianter.

Publisert

En helt ny aggregatserie fra Systemair med et solid arvemateriale fra den svenske markedslederen innen kompakt-aggregatsegmentet kommer på nyåret.

– De nye Topvex-aggregatene er designet og formgitt for et langt og energieffektivt liv i skandinavisk bygningsmasse, skriver Systemair i en pressemelding.

Den nye serien Topvex er standardiert for kort leveringstid, men med innebygget fleksibilitet i både kapasitet, bestykning og oppbygging. Systemair mener at på den måten legger de til rette for en optimalisering av aggregatet i henhold til faktiske behov.

Aggregatene er også velegnet for både nybygg og rehabiliterings-prosjekter.

Videreført

– Alle de gode egenskapene til det opprinnelige Topvex-aggregatet er videreført til den nye aggregatplattformen, som også byr på innovative, smarte løsninger for en smidig aggregatleveranse og energieffektiv drift, skriver Systemair i pressemeldingen.

Nye Topvex er utstyrt med en energigjerrig aggregatkapsling og det siste innen varmeveksler- og vifteteknologi. Et energieffektivt aggregat fordrer imidlertid også riktig dimensjonering, riktig utrustning, riktig montasje, riktig konfigurering og riktig regulering av luftbehandlingsprosessen.

To varianter

Nye Topvex lanseres i første omgang med høyeffektiv motstrømsveksler. Denne kommer i to utførelser – toppanslutning og sideanslutning – og fem størrelser med kapasiteter fra 1500 til 5000 m 3 /h (avhengig av tilbehør og eksterntrykk).

Powered by Labrador CMS