Nyheter

Icopal satser med egen takavdeling i Bergen.
Icopal satser med egen takavdeling i Bergen.

Ny takavdeling i Bergen

IcopalTak AS starter egen taktekkeravdeling i Bergen, og mener at regnbyen er det mest selvfølgelige stedet å tilby garanti om tette tak.

Publisert

Etter at Icopal gikk ut med 20-års utførelsesgaranti for tette tak tidligere i høst, har de opplevd stor pågang.

Derfor starter de en satsning i Bergen med egen entreprisevirksomhet på tektekking og tjenester innen service og vedlikehold. Dette blir IcopalTaks tiende avdeling.

– Det er vanskelig å tenke seg en by med større behov for kvalitetsløsninger til tette tak enn Bergen, sier den nye avdelingslederen, Espen Aksdal Evensen, i en pressemelding.

– Vi opplever merkbart større pågang fra bevisste eiendomseiere som ønsker større kvalitet på byggets viktigste fasade. Særlig i Bergen har vi lenge ønsket å få på plass en tydeligere tilstedeværelse, og skal nå sikre at flere tak får bedre beskyttelse i et klima som blir barskere, våtere og mer utsatt for naturelementene, sier administrerende direktør Håkan Magnusson.

Tøff konkurranse

Avdelingleder Espen Aksdal Evensen har bred erfaring med å styre kompliserte prosjekt og ser fram til den nye jobben.

– For meg var dette den perfekte anledningen om å forfølge drømmen om å skape noe fra bunnen av. Det er spennende å sikre at Icopal får et enda tydeligere avtrykk på flate tak på Vestlandet, og det er vanskelig å tenke seg et bedre produkt å selge enn garantert tette tak i Bergen, sier Evensen.

Han innser at konkurransen er tøff i bygge- og anleggsvirksomheten, og at lønnsomhet avhenger av at jobben utføres med kvalitet fra første stund.

Powered by Labrador CMS