Nyheter

Her ser vi Lars Olander, Cidan, Carl Priésner og Kjell Åge Olsen fra P. Meidell.

Nye agenturer til Meidell

Fra 1. juli har P Meidell blitt forhandler av maskinene Göteneds og Forstner. De har tro på at det vil øke salget til blikkenslagerbransjen.

Publisert

Maskinleverandøren P Meidell AS er 130 år og utvider nå sitt spekter innen platebearbeidingsmaskiner. De har nå fått salgsrettighetene i Norge når maskinene fra den svenske produsenten Cidan Machinery blir lansert i Skandinavia under navnene Göteneds og Forstner.  Ellers i verden selges de under Cidan-navnet. Produsenten leverer maskiner for platebearbeiding, coilhåndtering og kanalproduksjon.

– Vi gleder oss til økt salg i både blikkenslager- og industrisegmentet, sier Lars Olander som er salgssjef i Cidan Machinery Sweden AB i en pressemelding.

Kjell Åge Olsen hos P Meidell er glad for utvidet spekter å tilby kundene, og mener nye løsninger for maskiner og software-løsninger vil bidra til å optimalisere bedriftenes produksjon.

Mer effektivt

– Gjennom nuSmartFactory tilbyr vi ulike nettbaserte løsninger som effektiviserer plateproduksjonen. Et praktisk eksempel er hvor blikkenslageren helt enkelt tegner og risser nødvendige profiler til jobben som skal utføres på et nettbrett eller liknende, gjerne direkte fra byggeplassen. Deretter er informasjonen umiddelbart tilgjengelig på kontoret og i produksjonen sammen med tilhørende nødvendig dokumentasjon, slik at nødvendige deler kan produseres uten tidstap. Dette er løsninger som muliggjør både raskere produksjon og leveranser, og bedre utnyttelse av produksjonutstyr, sier Kjell Åge Olsen.

Lang historie

Göteneds startet i 1907 som et mekanisk verksted og begynte tidlig å produsere maskiner til metallbearbeidende industri. Siden den gang har de levert maskiner i over 100 land. Göteneds har gjennom årene også solgt mange maskiner i Norge og håper å fortsette med det. Etter endringer i sin forhandlerstruktur søkte de etter en ny partner for å håndtere sine produkter i det norske markedet og valgte P Meidell.

Powered by Labrador CMS