Ventilasjon

Norske blikkenslagere kom på fabrikkbesøk i Frankrike for å se på nytt plasmabord.

Fransk besøk ga endret produkt

En håndfull blikkenslagere ble invitert til fabrikken i Frankrike, og kom med gode råd som ga revidert løsning på nytt plasmabord for tynnplater.

Publisert

Flere blikkenslagerverksteder har allerede erfaring med plasmaskjæring, og ved lanseringen av et nytt plasmabord for effektiv tynnplatebearbeiding ble disse invitert til fabrikkbesøk.

Fabrikken ligger 300 kilometer sydvest for Paris og feirer 70-årsjubileum. All utvikling og sammenstilling skjer ved fabrikken i Saint-Maure-de-Touraine. Når Meidell nå har inngått et samarbeid med den franske produsenten, var det ønske om å ta med blikkenslagerne på fabrikkbesøk.

– Bakgrunnen for samarbeidet var ønske om å finne en europeisk produsent av etterspurte løsninger blant våre norske kunder, og da særlig fra produsenter av ventilasjonskanaler, sier Kjell Åge Olsen i en pressemelding.

Han mener denne kundegruppen har fokus på funksjonalitet for utskrift av etiketter som kan klistres direkte på ferdig brente deler, og at slik funksjonalitet finnes på plasmabordene som de nå kan markedsføre og selge.

Lærerikt

Det var under avtalesigneringen mellom P. Meidell og Jouanel Industrie at blikkenslagerne ble invitert på besøk uka før påske. Dette ble en lærerik demonstrasjon for både P. Meidell sine folk, kundene og ingeniørene på fabrikken. Blikkenslagerne kunne påpeke viktige detaljer vedrørende etikettskriving som hverken fabrikken selv eller andre av deres kunder hadde tenkt på.

Problemløsning

Dette førte til at allerede neste dag kom det en revidert løsning fra Jouanel Industrie. Besøket hadde også tid til å se på andre produkter fra et omfattende maskinprogram.

– Det var gledelig og inspirerende å se at selv om våre gjester til daglig konkurrerer seg imellom, så gikk praten løst rundt effektiv problemløsning av relevante utfordringer. En flott og lærerik tur var den samstemmige kommentaren da vi tok farvel på Gardermoen, skriver P. Meidell i pressemeldingen.

Dette plasmabordet har blitt revidert etter besøk av norske blikkenslagere.
Powered by Labrador CMS