Nyheter

Eivind Haukjem AS har mange spennende jobber for tiden, slik som denne Båndtekkingsjobben med kobber på en boliggård i Drammen.

Oppkjøp gir vekst i Oslo-markedet

Prosjektene står i kø, og en del av veksten innebærer oppkjøp av et annet blikkenslagerfirma for å ta unna oppdrag i Oslo.

Publisert

Kirkeby og Vist AS er et tradisjonelt blikkenslagerfirma med verksted på Slependen som nå er kjøpt opp av Drammens-firmaet Eivind Haukjem AS. Daniel Vist som var har vært daglig leder og en av eierne i Kirkeby og Vist blir med over til nye eiere sammen med de fleste ansatte.

Fortsatt vil dette være et eget selskap, men får navnet Haukjem Blikkenslager Oslo AS.

– Vi har hatt en del jobber i Oslo og står foran flere store prosjekter. Derfor har det vært naturlig å styrke stillingen i hovedstaden med et oppkjøp, sier daglig leder Eivind Haukjem.

I 30 år har de hatt hovedkontor i Drammen og fått egen avdeling på Kongsberg. Nå får de det tredje beinet å stå på med avdelingen i Oslo.

På Grefsen stasjon er det utført vinkelfalset skivetekking i forpatinert titansink utført i variable bredder.

Store prosjekter

På sikt er det aktuelt å flytte den oppkjøpte avdelingen i Oslo inn mot Lysaker-området for å ligge enda mer sentralt for jobber i hovedstaden.

– Vi har fått stadig flere jobber inn mot Oslo og har nå to store prosjekter på gang som vi skal i gang med i høst. I tillegg har vi fått oppdraget på Nye Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika, sier Eivind Haukjem som hadde 30 ansatte før oppkjøpet.

I tillegg er det andre mindre jobber også som står for tur, så det er nok å henge fingrene i for de ansatte fremover.

Kobberjobb

De er nylig ferdig med en kobberjobb på en privat boliggård i Drammen og er i gang med en annen stor fasadejobb. De har både små servicejobber og større jobber til daglig.

– Vi har fått mange oppdrag som krever økt kapasitet. Med oppkjøpet vil avdelingen i Oslo kunne ta på seg oppdrag der med flere ansatte etter hvert. Ved behov kan vi bruke folk fra andre avdelinger, sier Eivind Haukjem.

Powered by Labrador CMS