Nyheter

Geir Skrove vil nå konsentrere seg om å jobbe som blikkenslager.

Overlater ledelsen til en tømrer

Når Geir Skrove går av som daglig leder overlater han roret til en tømrer, som har omfattende kunnskap og ønsker å bidra med sin brede kunnskap om hele prosessen i et byggeprosjekt.

Publisert

Geir Skrove har vært daglig leder i Blikk og Ventilasjon AS i Verdal i mange år og ønsket nå å gi stafettpinnen videre til en ny daglig leder, slik at han selv kan konsentrere seg om å det å være blikkenslager. Nyansatt daglig leder i bedriften er Torbjørn Haddal. Han er utdannet tømrer og har senere tatt teknisk utdannelse. 48-åringen har opparbeidet seg bred kunnskap som prosjektleder og takstmann selskaper som RG-Prosjekt,  Norconsult og TakstMidt.

– Med min bakgrunn håper jeg på å bidra med kunnskap og erfaring som kan ta bedriften nye steg i utviklingen. Ikke minst håper jeg mitt store nettverk i byggebransjen vil være til nytte, , sier Haddal.

Torbjørn Haddal er ny daglig leder i Blikk og Ventilasjon.

Mer komplisert

Mens Geir Skrove har vært blikkenslager på dagtid og jobbet med papirer, ledelse og administrasjon på kveldstid, blir det nå annen fordeling. Torbjørn Haddal vil først og fremst være leder på det overordnede planet, så får Geir Skrove og de andre ta seg av det praktiske blikkenslagerarbeidet.

– Bedriften har flinke fagfolk, og nå kan jeg konsentrere meg om å sørge for at bedriften og prosjektene går bra. Å lede en bedrift har blitt mye mer komplisert med mye papirarbeid, systemer og tekniske løsninger som krever mer enn bare fagkunnskap.

Haddal påpeker viktigheten med KS, HMS og rutiner omkring prosjektstyring.

– Med erfaring fra skadeforebygging har jeg opparbeidet meg mye kunnskap som man kan dra nytte av her i Blikk og Ventilasjon. Her kan vi bidra til å rådføre kunden med gode forebyggende løsninger for å unngå fremtidige problemer, sier Haddal.

God service

Det er høy aktivitet i Trøndelag. Det gir travle tider for Blikk og Ventilasjon som utfører det meste av blikkenslagerarbeider, inkludert boligventilasjon.

– Bedriften har hatt fokus på å ha en høy servicegrad. Vi tar imot kunder som bare vil ha et enkelt beslag. Ved en senere anledninger kommer de gjerne med større prosjekter som en takomlegging, så dette fortsetter vi med, sier Torbjørn Haddal som trives godt i sin nye rolle med å være leder for blikkenslagerne.

Bedriften har hatt rundt 15 millioner kroner i omsetning siste årene, og har drevet med gode overskudd. Bedriften har 7 ansatte og eies av Geir Skrove og Ole Vollan.

Powered by Labrador CMS