Nyheter

The Qube på Gardermoen er stedet for Ventistål Arena-Fasade’21 i dagene 28.–29. oktober.

Rydder plass til 150 til

Ventistål Arena-Fasade’21 ble fulltegnet på rekordtid. Nå endrer de oppsettet for å få plass til 150 til. Dermed vil messen samle over 700 bransjefolk.

Publisert

Sist Ventistål arrangerte sin etter hvert tradisjonsrike messe, var i 2019. Nå er de igjen klare til å arrangere messe, denne gangen på The Qube på Gardermoen 28.–29. oktober. Arrangøren har kalt arrangementet for Ventistål Arena-Fasade’21 – Mulighetenes møteplass. Denne gang er messen i enda større format enn tidligere.

Markedssjef Nina Selboskar i Ventistål, stråler om kapp med sola om dagen. Hun gleder seg stort over mottakelsen Ventistål Arena-Fasade’21 har fått.

– Da vi satte oss ned på forsommeren vurderte vi om vi skulle trå til med en messe eller om vi skulle la være på grunn av frykt for videre utvikling av pandemien. Vi valgte å kjøre på med risiko for at arrangementet måtte avlyses om smittesituasjonen skulle tilsi det. Nå er vi veldig glade for at vi valgte å planlegge for messe og har fått en kjemperespons, sier Selboskar til Blikkenslagere.no.

Samler over 700

Et spennende program og en lenge etterlengtet fagsamling har gått rett hjem i ventilasjons- og blikkenslagerbransjen. Messen var planlagt for 450 deltakere, men allerede denne uka ble messen fulltegnet. Med lange ventelister og fortsatt stor interesse, har nå arrangøren startet arbeidet med å tegne om messeoppsettet for å få plass til flere mennesker, samtidig som enmetersregel og smittevernregler forøvrig ivaretas.

– Vi har fått et luksusproblem. Når vi må endrer litt på disponeringen av arealet på arrangementet, så får vi plass til 150 til. Det vil si at 600 unike kunder deltar på arrangementet. I tillegg kommer våre egne ansatte, leverandører og utstillere, så totalt blir vi nå over 700, sier Selbustad.

Stort program

Messen har en miks av fag og underholdning. Når det gjelder sistnevnte står en rekke kjente profiler på scenen gjennom arrangementet. Terje Sporsheim er konferansier. På underholdnings- og inspirasjonsfronten har han med seg Gjert Ingebrigtsen, Stefan Hyttfors, Sjur Dagestad, Else Kåss Furuseth, Solveig Flateby og Thomas Giertsen.

På den faglige siden er listen lang:

 • Trond Bøhlerengen, Sintef (Taktekking, kledning og beslag)
 • Edin Pirija, Seira, tidl. Hydro (Aluminium og dens kvaliteter/lakktyper)
 • Claus Qvist Jessen, Damstahl (Metallurgi, korrosjon – kvaliteter for svømmehaller, fjelltunneler etc.)
 • Stig Rath, Multiconsult (Fremtidens kuldemedier – alt blir ikke som før)
 • Morten Danielsen, Ventistål (Hva påvirker prisene i stålmarkedet)
 • Øystein Bø/Torgeir Torper Karlsen, Ensy/Ventistål (Energi og ventilasjonsløsninger for boliger)
 • Kamal Moumen, Halton (Storkjøkken Marvel behovstyring og IoT-løsninger)
 • Håkan Gløckner, Paroc (Paroc Pro Wired Mats LE sparer penger og forbedrer arbeidsmiljøet)
 • Erwin Nielsen/Thure Hanslien, VMZINC (Sink – Byggematerialet med uante egenskaper)
  Mats Sjögren, SSAB (Grønnere stål, GreenCoat© og veien mot fossilfri stålproduksjon)
 • Ole Øystein Knudsen, Sintef (Korrosjonskklasser og valg av materialer)

I tillegg er det satt av god tid til messen der utstillerne presenterer sine produkter.

Powered by Labrador CMS