Nyheter

Trond Opheim gir fra seg oppgaven med å være daglig leder og heller blir prosjektleder.

Skifter rolle etter 30 års ledelse

Trond Opheim har bygd opp blikkenslagerbedriften fra 4-5 ansatte til solid virksomhet med 24 ansatte på 30 år. Nå overlater han roret til yngre krefter.

Publisert

Fra 1. mai blir det skifte i ledelsen i det tradisjonsrike Bergens-firmaet Sigurd Opheim AS. Trond Opheim har vært leder av firmaet i mange år, samtidig som han har hatt en aktiv rolle både i lauget i Bergen og VBL sentralt.

Nå er det på tide med å skifte litt på rollene og slippe nye krefter til.

– Det har vært en fantastisk utvikling i faget og bedriften gjennom disse årene. Fra å være en liten og tradisjonell blikkenslagerbedrift er vi i dag en moderne bedrift med mange ulike oppgaver, sier Trond Opheim til Blikkenslagere.no.

Han føler tiden er inne til å slippe yngre generasjoner til. 47 år gamle Morten Håkonsen har vært i bedriften i over åtte år og har vært HR-ansvarlig de siste tre årene.

Håkonsen er blikkenslagermester og vil føre virksomheten videre med den allsidige produksjonen og arbeid som bedriften har utviklet seg til.

Ny REMA 1000-kontrakt

Trond Opheim vil være styreleder og fortsatt være aktivt med i utviklingen av virksomheten, selv om han ikke lenger står for den daglige driften.

Nå blir det i stedet styring av ulike prosjekter. Vi har mye på gang både i Bergen og ellers i landet. Blant annet har vi kontrakt på å lage inngangsparti på nye REMA 1000 butikker rundt omkring landet.

– Her vil vi produsere på verkstedet og deretter dra rundt for å montere i hele landet sier Opheim.

Ser lysning

Han ser nå en lysning i markedet etter en periode som har vært preget av nedtur i oljebransjen. Nå er det mer volum og optimisme å spore på flere områder.

Sigurd Opheim startet bedriften i en gammel løe på Nesttun 1. mai 1959. I dag er bedriften etablert med moderne lokaler og verksted på Kokstad i Bergen. Her har de tynnplateproduksjon og kan ta på seg avansert skreddersøm. Produksjon av spesialkomponenter i alle metaller som selges over hele landet er en del av hverdagen.

Powered by Labrador CMS