Småblikk

Covent satser på mer ventilasjon

Med omsetning på over 300 millioner kroner har Covent AS investert i fornyet fabrikk som skal gjøre dem enda bedre på ventilasjon.

Publisert

Ambisjonene er klart vekst for ventilasjonsbedriften som holder til i Bjerkreim. Nå utvider og moderniserer Covent AS fabrikken for å henge med i utviklingen.

Med fokus på luftbehandlingsanlegg for industri, offshore og marine har det vært en jevn vekst de siste årene. Utvidelsene de gjør nå er en del av denne vekststrategien.

– Med en tydelig vekststrategi for de kommende åra har styret bestemt at Covent skal investera i helt ny produksjonslinje med nye maskinar og et 1 000 kvadratmeter stort påbygg til eksisterande fabrikk, sier daglig leder Ivar Hovland til Dalane Tidende.

Bygget er oppført og monteringen av maskiner har startet og vil foregå i hele juli. Oppstarten av produksjonslinjen blir i midten av august.

25 millioner kroner investeres for å sikre kapasitet og leveringspresisjon fremover.

Energioptimalisering av ventilasjonsinstallasjoner i både nye og eldre bygg gir grunnlag for den store veksten og bedriften har tilpasset løsninger både til skolebygg og sykehjem som er Enova-prosjekt.

Powered by Labrador CMS