Småblikk

Klar for NM i taktekking

Mange deltakere stiller opp til NM i taktekking i Trondheim 24.- 25. mai.

Publisert

Med forventninger om hundrevis av deltakere skal fagfolk vise hvor god de er i håndverket på Clarion Hotel og Congress i Trondheim 24.-25. mai. Det er den siste dagen deltakerne får vist hvor godt de kan faget og det blir konkurranse i flere runder.

Dommerne er fagfolk fra hele landet, og deltakerne vil stå foran publikum for å tekke taket.

Samtidig blir det NM for lærlinger og seminar for ungdom. 16 lærlinger er påmeldt og vil konkurrere individuelt. Konkurransen for lærlingene skjer 24. mai.

Denne konkurransen har vokst til å bli ganske stor, etter at det opprinnelig startet som trøndersk og midt-norsk mesterskap med en håndfull lag.

Samtidig med mesterskapet blir det også eget seminar for ungdom fra Trondheimsområdet. De får møte fagfolk og inspiratorer, samtidig som de skal se på konkurransen etterpå som publikum.

I tillegg blir det takmesse med 44 utstillere som vil foregå både innendørs og utenfor. Mange produktleverandører i bransjen stiller opp, og her er det åpent for alle som vil besøke dem.

Det hele avsluttes med bankett etter konkurransen hvor det blir premieutdeling, hvor Geir Schau skal lose forsamlingen gjennom kvelden.

Powered by Labrador CMS