Leiligheter i Smedhagen Park

I Nannestad er leilighetsbygg nummer tre ferdig i Smedhagen Park.

Fakta om prosjektet


Ventilasjon:
Östberg Norge AS

Blikkenslager:
Rs Blikk og Miljømontasje AS

Tiltakshaver:
Nannestad Eiendom Utvikling AS

Byggentreprenør:
Aas & Nordal Entreprenørforretning AS

Arkitekt:
Besseggen Arkitekter AS


25 leiligheter står nå ferdig i det tredje av i alt fem planlagte bygg i sentrum av Nannestad. Bygg tre er som de andre i betong og med vedlikeholdsfrie trepaneler på fasadene utvendig. Ellers er dette standard leiligheter med kort vei til butikker og andre fasiliteter.
Totalt er bygget på 2000 kvadratmeter og har en totalpris på 120 millioner kroner. Östberg Norge AS har hatt oppdraget med ventilasjon som prosjekterende og leverandør av utstyr. Det er Aas & Nordal Entreprenørforretning AS som har vært hovedentreprenør på bygget. De har også montert ventilasjonsanlegget for Östberg Norge.

Liten plass

Utfordringen i små leiligheter er liten plass og at det ikke er egne boder. Derfor har Östberg Norge valgt å levere sitt nye system Heru 70 Kitchen som er integrert med aggregat i overskapet på kjøkkenet. Utfordringen har vært å krysse kanaler for montering over skap, og det er brukt kryssbokser som er innenfor de gjeldende kravene.

Enkel blikk-jobb

Totalt har oppdraget hatt en verdi på 600 000 kroner for leverandøren.
Östberg Norge har som prosjekterende hatt løpende dialog med entreprenøren underveis i monteringen.
Rs Blikk og Miljømontasje AS har hatt blikkenslagerarbeider på bygget. Det har vært enkle oppgaver med beslag, gesimser og lignende oppgaver.

Powered by Labrador CMS