Beslag og takrenner til 600 boenheter

Lie Blikk leverer beslag og takrenner til 600 boenheter i prosjektet Nore Sunde som Øster Hus bygger ut.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Lie Blikk AS

Byggherre:
Sunde Bolig AS / Nore Sunde Utviklingsselskap AS

Entreprenør:
Øster Hus AS

Ventilasjon:
Systemair AS

Arkitekt:
Stav Arkitekter AS


Nore Sunde ligger i Stavanger og best.r av 600 boenheter. Feltet består av rekkehus og leiligheter som har vært under utbygging siden 2018. Så langt er rundt 160 boenheter ferdigstilt. Prosjektet antas å være ferdig utbygd i 2026. Lie Blikk leverer alt av gesimsbeslag, toppbeslag, takrenner, nedløp og sokkelbeslag til alle boenhetene i prosjektet. I tillegg leveres diverse dekkbeslag inne som beslag over kjøkkenventilatorer, ventilasjonsaggregat, terskler og annet. Alt leveres i ubehandlet aluminium. Det er skjult innfesting på av alt av gesims- og toppbeslag. De er perforert slik at luftingen blir ivaretatt.

Litt krevende

– Selv om en del er gjentagende, så har flere boenheter unike utforminger som gjør at vi må finne kreative og funksjonelle løsninger. Det gjør prosjektet ekstra spennende å jobbe med, sier prosjektleder Henning Pedersen.

Samarbeid gjennom 34 år

Nore Sunde er et godt eksempel p. samarbeidet mellom Lie Blikk og Øster Hus. For tiden har de rundt ti prosjekter for utbyggeren, som har blitt en betydelig storkunde for blikkenslagerbedriften. Gjennom 34 år har de utviklet et unikt samarbeid. I 2015 fikk Lie Blikk prisen som årets leverandør i Øster Hus.
– Vi er stolte over samarbeidet vi har med Øster Hus. De opererer veldig proft og vi jobber for å levere like proft tilbake. Gjennom mange år har vi etablert en god arbeidsflyt og et fantastisk samarbeid, sier Pedersen.

Powered by Labrador CMS