Næring og barnehage i Byfjordparken

Med et totalt areal på 9200 m2 står nå Byfjordparken i Stavanger ferdig med barnehage og næringsareal.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
J Johnsen & Sønner AS

Ventilasjon:
Caverion Norge AS

Tiltakshaver og utbygger:
GMC Eiendom AS

Prosjektadministrasjon:
Novaform AS

Arkitekt:
Ramp AS


Som en ny bydel på det gamle industri-området fremstår Byfjordparken i ny prakt. GMC Eiendom står som utbygger, og her har det vært delt entreprise.
J Johnsen & Sønner AS har hatt ansvaret for blikkenslagerarbeidet, med en kontrakt på nesten 4,5 millioner kroner.
Det er levert fasade i en blanding av Trespa Meteon Oblique og Trespa Meteon Satyna i en platetykkelse på 8 mm med aluminiumskonstruksjon.

Elementbygg

Fasadeplatene kom på byggeplassen som ferdige format, klare for installasjon. Ellers er det levert og montert gesimsbeslag og beslag rundt dører og vinduer. Disse ble produsert i J Johnsen & Sønners verksted i Stavanger.
Selve bygget er reist som elementbygg med klimavegger og fasadeplatene utenpå. I Breeam har det fått miljøsertifiseringen «Excellent».

Ventilasjon

Caverion Norge AS har vært totalteknisk leverandør for prosjektet. Her integreres alle fag mot et felles automasjonssystem, e-Drift. Dette er et styringssystem for romregulering via mobiltelefon og SmartControl.
Det er et desentralisert ventilasjons-anlegg med Caverion sitt KlimaTak som distribusjonsstruktur. Figgjo Ventilasjon AS har vært underleverandør for montering av kanalnettet.

Powered by Labrador CMS