Folkehelsesenter med basseng

I Orkanger har kommunen bygd nytt folkehelsesenter med både svømmebasseng og kontorplasser i tilknytning til Orklahallen til en kostnad på 310 millioner kroner.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Trønderblikk AS

Ventilasjon:
Bryn Byggklima AS

Tiltakshaver:
Orkland kommune

Totalentreprenør:
Skanska Norge AS

Arkitekt:
Norconsult AS Avd BergenProsjektet inneholder et folkebad med ulike basseng, samt lokaler for kontor og behandlingsrom for helsearbeidere. Trønderblikk AS har vært blikkenslager på prosjektet og har montert både beslag, gesims og utført båndtekking av 90 kvadratmeter med aluminium på flere fasader. Totalt er det 700 meter med gesimsbeslag i aluminium på bygget. Trønderblikk har også levert og montert omramming av 160 vinduer på kontorbygget.

Pyntebeslag

Over 1000 meter med beslag er montert i tilknytning glass-aluminiumsfasade både innvendig og utvendig. I tillegg er det montert en del pyntebeslag innvendig.
Bryn Byggklima AS har hatt arbeidet med ventilasjonsanlegget på prosjektet.
Til svømmeanlegget er det levert fire avfuktingsaggregater fra Dantherm, samt en EC-vifte med kapasitet på 15 000 m3/h for bestrykning av takflater. Luften for øvrig tilføres via bygningsmessige benker med rister langs yttervegger.

Gjenvinning

I teknisk kjeller er det valgt et aggregat fra Fläkt Woods med epoxybehandlet gjenvinner. Til kontorblokken og buldrehallen er det valgt energivennlige Gold-aggregat fra Swegon med VAV-spjeld på alle soner. Pådraget på vifter styres som en funksjon av spjeldvinkel på hvert spjeld (optimalisering).

Powered by Labrador CMS