Utdelingen var under Flexit Partner samlingen nylig – et årlig arrangement som har hatt en pause under pandemien. Fagsamlingen ble avholdt på Scandic Lillestrøm og over 20 bedrifter deltok på den tradisjonsrike samlingen hvor det i tillegg til interne presentasjoner fra Flexit ble holdt innlegg av Kari Thunshelle, senior researcher ved Sintef, om forskningsprosjektet Urban Ventilasjon som har hovedmål om å etablere kunnskap og anbefalinger til robuste ventilasjonsløsninger for private hjem i et urbant miljø. David Lund, senior markedsanalytiker ved Prognosesenteret, presenterte statistikk og forventinger til ROT-markedet de neste årene.

Fikk priser

Ski Boligventilasjon AS ved Knut-Olav og Daniel Gaaseby mottok prisen for Årets Flexit Partner 2021 fra Partneransvarlig i Flexit, Eivind Kolstad. Begrunnelsen var at de har kunnet vise til en solid salgsutvikling med Flexit produktsortiment, at de er en trofast kunde og Flexit ambassadør gjennom mange år, har et godt omdømme og får gode tilbakemeldinger fra kunder i sitt nærområde.

Egil Lerø & Sønner AS ved Stian og Endre Lerø mottok prisen for Utbyttekampanjen 2020, hvor Flexit sammen med sine Flexit Partnere har fått erstattet mange eldre ventilasjonsanlegg i bolighus med nye anlegg fra Nordic-serien.

Flexit AS gjennomførte nylig Flexit Partner samling igjen etter lang pause på grunn av pandemien.

Flexit AS gjennomførte nylig Flexit Partner samling igjen etter lang pause på grunn av pandemien.