De fleste kjenner kanskje Arvid Holum fra Bygg og Ventilasjon (BOV), men Holum har flere selskaper, der Blikkenslagermester Arvid Holum AS er ett av dem. Siden starten har firmaet bistått flere oppdragsgivere i bransjen med ekspertise og bred erfaring.

Tilstandsrapporter

– Vi bruker den brede kompetansen eierne av firmaet har og utarbeider tilstandsrapporter etter forespørsel. Siden flere hos oss har lang og solid erfaring innen bygg og anlegg kan vi levere et solid produkt, sier Marianna Hylland Curtis som er daglig leder i firmaet.

Arvid Holum er styreleder og grunnlegger. Marianna Hylland Curtis har arbeidet sammen med Holum i fem år innenfor prosjektadministrasjon på store tak- og fasadeprosjekt i Bergen.

Blikkenslagermester Arvid Holum AS har siden midten av 1990-tallet utarbeidet en mengde rapporter for byggherrer, entreprenører, borettslag og private. Firmaet holder til i Nøstegaten i Bergen.

– Vi har mange ganger bistått entreprenører og rådgivningsfirma med ekspertisen vi har innen tak og fasade, forteller Marianna Hylland Curtis.

– Hva er det dere egentlig gjør?
– Vi utarbeider skaderapporter og tilstandsrapporter samt konkurransegrunnlag innenfor fagområdet for private, borettslag, entreprenører og byggherrer, forklarer hun.

– Tjenestene vi leverer har vært brukt for å vurdere flere av Bergens største signalbygg. Vi påtar oss også oppdrag i resten av landet hvis vi får en forespørsel om det, forteller daglig leder Curtis

Aksjeeiere

De som jobber i firmaet er fagpersonell fra bransjen og har høy kompetanse innenfor fagområdet tak, fasade og ventilasjon. Flere av eierne er blikkenslagermestere med over 20 års erfaring innenfor faget.

– Dermed kan vi legge grunnlaget for et godt gjennomført oppdrag, understreker Curtis.

Arvid Holum drar gjerne selv ut på oppdrag og gjør faglige vurderinger opp mot en rapport eller annet arbeid som er forespurt fra kunden.

– Arvid Holum AS er et lite firma, men de som jobber her har også selv aksjer i firmaet. Oppdragsmengden varierer, men stort sett er det mer enn nok å gjøre, forteller daglig leder Marianna Hylland Curtis.