Årets store happening i blikkenslagerbransjen går av stabelen 1. og 2. september. Det starter med et arrangement på Vippa torsdag kveld og fortsetter med messe i Telenor Arena fredagen og en påfølgende festkveld på Wallmans.

Arrangementskomiteen består av Torill Wollebekk, Knut Roald, Ivar Ottestad, Geir Albretsen, Eva Baisgård og Beate Dahl. De la lista høyt i sin planlegging og har fått et klart og entydig svar fra bransjen: Dette vil vi ha!

– Sett med våre øyne ligger det an til å bli det vi har drømt om, både når det gjelder selve messen og arrangementene. Vi har fått en helt fantastisk respons. Det er fullt over alt og vi er strålende fornøyde. Etter en lang planleggingsperiode gleder vi oss nå til å komme i gang, sier arrangementskomiteens leder, Torill Wollebekk, som innrømmer at fagtreff 2022 har blitt altoppslukende den siste tiden.

Hektisk innspurt

– Ja, det har blitt lite tid til å jobbe med oppgaver i egen bedrift. Et arrangement av en slik størrelse har som regel et eventbyrå til å gjøre det praktiske. Vi har valgt å gjøre dette selv. Det betyr at vi styrer med alle detaljer fra det faglige programmet og utstillere til matservering og innleie av artister. Faktisk helt til detaljer som å sørge for å kjøpe inn blomster på scenen. For tre arrangementer som til sammen har over 2000 mennesker å ta vare på, så er det en betydelig jobb. Når det er sagt har det også i år vært en spennende oppgave med godt samarbeid i arrangementskomiteen, sier Wollebekk.

– Det blir ikke bedre enn man selv ønsker at det skal bli! Ta derfor med deg det gode humøret og møt opp årets store happening i blikkenslagerbransjen, lyder oppfordringen fra arrangementskomiteen.