I fjor var knapt 1000 personer samlet til Fagmesse i Ekeberghallen, og arrangementet ble betegnet som en stor suksess.

Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund (VBL) forespurte Oslo og fagtreffkomiteen om de nok engang kan påta seg å arrangere dette arrangementet. Komiteen har takket ja, og da er det klart for at Ekeberghallen igjen kan fylles med utstillere og besøkende. Datoen er 4. september 2020.

– Selv om rammen rundt Ekeberg blir den samme som sist, blir ikke dette noen ren kopi. Vi ønsker å forbedre arrangementet ytterligere, sier Torill K Wollebekk i arrangementskomiteen til Blikkenslagere.no.

Valget av Ekeberghallen som arena gjøres fordi dette er den beste kombinasjon av størrelse, parkering og adkomst. Nå jobbes det med å finne egnede lokaler til hotell og sosial samling om kvelden. Sist gang fikk ikke alle plass på Rockefeller fordi pågangen var så stor.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Både utstillere og publikum var veldig godt fornøyd med Fagmesse 2018, og nå blir det ny messe igjen i Oslo neste år.

Både utstillere og publikum var veldig godt fornøyd med Fagmesse 2018, og nå blir det ny messe igjen i Oslo neste år.

Foto: Anders Tøsse, Vest Vind Media

Fra hele landet

– Vi var veldig godt fornøyd med oppmøtet fra bedrifter i Oslo-området sist gang. Selv om det var bedrifter med mange ansatte også fra andre steder i landet, er det en oppgave å få med langt flere fra hele Norge, sier Wollebekk.

Ved at de nå er tidlig ute med datoen for Fagmesse 2020, håper Wollebekk det kan bidra til at bedrifter i hele landet lettere kan legge opp til en bedriftstur til messen.

– Vi fikk tilbakemeldinger etter forrige Fagmesse fra noen som ikke var med som følte de gikk glipp av noe, og at de ville komme neste gang. Når arrangementet nå er kjent med positiv omtale, blir det trolig lettere å få flere til å bestemme seg tidlig for å komme.

Erfaring

Torill K Wollebekk og komiteen har opparbeidet seg god erfaring med arrangementet, og vil stå på enda en gang for at dette blir en møteplass for blikkenslagerbransjen. Samtidig tenker de å leie hjelp til noen praktiske oppgaver slik som rigging og andre oppgaver i hallen.

Under landsmøtet til VBL 14.-16. juni i Bergen vil planene for Fagmesse 2020 bli presentert nærmere.