Fagtreff

Torill K. Wollebekk (t.v.) og Eva Baisgård har mye av arbeidet med det praktiske rundt arrangementet.
Torill K. Wollebekk (t.v.) og Eva Baisgård har mye av arbeidet med det praktiske rundt arrangementet.

Dropper julebord og drar på Fagmesse

Allerede nå har mange bedrifter begynt å planlegge tur til Oslo for å bli med på Fagmesse 2020. Noen dropper julebordet for å prioritere arrangementet istedet.

Publisert

Mange har allerede satt av datoene 3. og 4. september 2020, og noen har lagt inn kostnader til deltakelse for alle ansatte i neste års budsjett. Flere bedrifter sier at de dropper julebordet for heller å legge kostnader i reise til Oslo i september.

Fagmesse 2018 ble en stor suksess. 1000 personer og 65 utstillere deltok på messen i Ekeberghallen, og de som nå planlegger Fagmesse 2020 ønsker å bygge videre på denne suksessen. 

– Vi ønsker å videreutvikle arrangementet ytterligere, og vi håper at alle setter av tid og penger i neste års budsjett, sier arrangementsleder Torill K. Wollebekk.

Hun legger blant annet opp til et lavterskel-arrangement på utestedet Salt, like ved Operaen, torsdag 3. september. Dette er en kul møteplass hvor blikkenslagere og leverandører fra hele landet kan mingle og bli bedre kjent dagen før selve fagmessen. Opplegget skal passe for folk i alle aldre, og det vil bli tilbudt drikke og enkel bespisning.

Påmeldinger 

Fagmessen fredag 4. september blir lang og innholdsrik. Arrangementskomiteen har allerede sendt ut informasjon med mulighet for foreløpig påmelding til leverandørene, og tilbakemeldingene strømmer på. Etter hvert blir det også åpnet for påmelding for deltakerne.

– Vi har fått svar fra mange av de sentrale og store leverandørene om at de vil være med. Interessen er veldig stor, sier Wollebekk.

Hun oppfordrer leverandørene til å gjøre enda mer ut av standen sin denne gangen, for eksempel med demonstrasjoner av hva de selger. På Fagmesse 2020 vil det meste av hva en blikkenslager kan trenge, være representert. 

Show om kvelden

Men det blir mer enn bare stands. Som i fjor, blir det også foredrag om ulike tema som angår blikkenslageren. Og når messedagen er over, blir det tid til sosial samling på kvelden. Fjorårets opplegg på Rockefeller ble en suksess, og neste år vil dette bli videreført på Wallmans Salonger, hvor det er plass til enda flere. Wallmans er kjent show-sted i Oslo, men det er ikke et innleid show denne gangen. I stedet lager komiteen sitt eget show med mat og underholdning som er spesialtilpasset blikkenslagerne. Det blir en skikkelig metallfest!

Større hotell

Denne gangen er det også bestilt et større hotell, slik at alle som har lyst, kan få bo på samme sted. Sentrale Radisson Blu Plaza Hotel er valgt som hovedhotell, og her skal det være nok plass til alle som ønsker å overnatte. Herfra vil det også gå busser til og fra Ekeberghallen, og det vil være kort vei å gå til alle kveldsarrangementer.

Powered by Labrador CMS