Låven på 120 kvadratmeter har for lengst blitt for liten og derfor er det godt å komme inn i nytt og moderne bygg hvor Tønsberg Blikk og Montasje AS nå har fått 390 kvadratmeter å boltre seg på.

– Vi har bevisst bygd oss opp økonomisk for å kunne bygge vårt eget bygg på sikt, sier Adrian Pedersen som er daglig leder.

Sammen med Jostein Klausen kom de fra Erling Freitag AS og etablerte egen virksomhet for 6 år siden. Siden har det vært en vekst som har overgått alle forventninger.

I dag er det 13 ansatte pluss innleie når det er behov. Av dette er det hele 4 lærlinger, hvor 3 av dem skal ta svennebrev før sommeren.

– Her er det mer enn nok arbeid til de ansatte, og det må til tider jobbes overtid for å ta unna alle oppdragene. Derfor regner vi med videre vekst, selv om det ikke er noe mål i seg selv å vokse så mye, sier Pedersen.

Fra låven på Sem har de nå etablert seg i Berkåker, innenfor Tønsberg kommune.

Også taktekking

I forbindelse med flyttingen til nye lokaler, har de kjøpt en ny knekke. Resten av utstyret har de tatt med fra de forrige lokalene.

Bedriften har mange faste kunder og jakter alltid nye, Nylig inngikk de en avtale med Mesterhus i Tønsberg der de skal ha faste leveranser av ventilasjon, beslag og taktekking.

– For oss gjør taktekking at vi får en del blikkenslagerarbeid også. Derfor er dette et viktig tillegg til tradisjonell blikkenslagervirksomhet, sier Pedersen.

Også båndtekking og andre større jobber, både på hus og hytter, i området som bidrar til omsetningen som i fjor var på nesten 12 millioner kroner.

Til å stole på

Overskuddet har også vært ganske bra og gitt mulighet for utviklingen av firmaet.

– For oss er ikke prisen det viktigste, men heller god kvalitet og at vi følger tidsplanen som gir gode referanser, og at vi er å til å stole på.

Det nye bygget de har flyttet inn i er totalt på 1400 kvadratmeter og bygd i samarbeid med et rekkverkfirma. Arealene de ikke trenger selv, leies ut til andre bedrifter.

– Nye lokaler gir oss langt bedre arbeidsforhold med kontor og verksted slik at vi kan drive moderne og effektivt, sier Adrian Pedersen.

Nytt lokale står klart og skal gi langt bedre arbeidsforhold. Bare skilter og asfalt mangler.

Nytt lokale står klart og skal gi langt bedre arbeidsforhold. Bare skilter og asfalt mangler.

 

Sebastian Pedersen har fagbrev som tømrer og et par år som ruffneck i Nordsjøen. I dag er han ferdig med læretiden som blikkenslager, og skal opp til venneprøve i løpet av sommeren.

Sebastian Pedersen har fagbrev som tømrer og et par år som ruffneck i Nordsjøen. I dag er han ferdig med læretiden som blikkenslager, og skal opp til venneprøve i løpet av sommeren.