Vippa er et mat- og kultursenter helt ytterst på Vippetangen i Oslo. Her kan du spise deg mett og drikke deg utørst i nydelige omgivelser ved fjorden. Mat og drikke kan nytes både innendørs og utendørs, like i vannkanten. Her serveres et mangfoldig utvalg av mat fra hele verden.

Når blikkenslagerne inntar Vippa torsdag 1. september om kvelden blir det internasjonal meny og underholdning fra scenen.

– Arrangementet er rettet mot den yngre garde. Det blir hipt, og det blir DJ-er. Vi jobber nå med noen spennende nye Oslo-artister som er «up and coming». Dette blir et arrangement med lave skuldre, mingling og høy sosial faktor, sier Torill Wollebekk.

– Så langt har vi 450 påmeldte. Vi kommer til å sette grensen på 600, så har du lyst til å delta på Vippa må du melde seg på så snart som mulig.

– Dette blir sosialt og trivelig, men det må ikke bli mer festlig enn at alle kommer seg på messa i Telenor Arena formiddagen Det gjelder altså ikke å vippe ut på Vippa, sier en samlet arrangementskomité som er sikker på at Vippa blir en super start på Fagtreff 2022.

Vippa har et stort antall sitte- plasser både inne og ute.

Vippa har et stort antall sitte- plasser både inne og ute.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
På Vippa har du orkesterplass til Oslofjorden.

På Vippa har du orkesterplass til Oslofjorden.