Dyrnes i VBL gleder seg stort over at årets fagtreff blir større og proffere enn noensinne:

– Dette blir veldig spennende! Det at messen er i Telenor Arena er jo ekstra Det blir masse utstillere og et høyt faglig nivå. Arrangementskomiteen slår virkelig på stortromma her, og ikke minst gleder jeg meg skikkelig både til Vippa og Wallmans. Forrige fagtreff la lista høyt, og forventningene justeres litt opp for hver gang.

– Fagtreffet har vokst seg større og større; fra Gamle museet i 2016, til Ekeberghallen i 2018 og nå Telenor Arena. Det har vært helt tydelig at interessen for dette arrangementet har vært stor i Det er lagt ned en betydelig dugnadsinnsats for at dette arrangementet har hatt en gledelig utvikling.

Stor betydning

Hvilken betydning har Fagmessen for bransjen samlet sett?
– Den betyr mye på flere nivåer, både faglig og sosialt. For alle som besøker messen håper jeg den både inspirerer og bidrar til utvikling og kompetanseheving i bedriftene. Jeg tror også at messen bidrar til en form for tilhørighet i bransjen, en sterkere tilknytning til faget, til kollegaer, til leverandørene og til organisasjonen VBL, sier Dyrnes, som understreker at messens betydning etter to år med pandemi ikke skal undervurderes.

– Den er kjempeviktig, og jeg tror veldig mange ser frem til å endelig få se kollegaer fra andre steder i landet igjen. Pandemien lærte oss at man kan få til mye ved å kommunisere digitalt, men de fleste er nok enig i at det ikke kan erstatte å møtes fysisk.

Dedikert vår bransje

– Hvorfor bør bransjefolk sette av tid til messa og arrangementene?
Dette er den eneste messen som er dedikert kun til vår bransje. Her deler vi ikke oppmerksomheten med andre De som kommer får faglig påfyll, de får snakke med leverandører som skreddersyr sine utstillinger for vår bransje og de får treffe kolleger fra hele landet. Det er helt unikt, og jeg håper alle setter av tid til å delta, både på messa og på kveldsarrangementene. Det er bare å vise til tidligere fagtreff med arrangementene i Jakobs kirke og Rockefeller. Hvem vil vel gå glipp av noe sånt!?! Det er kvelder som sent blir glemt. Jeg er sikker på at arrangementene på Vippa og Wallmans vil bli husket på samme måte, avslutter Dyrnes