Årets store happening i blikkenslagerbransjen er like om hjørnet. Årets fagtreff går av stabelen 1. og 2. september. Det starter med et arrangement på Vippa torsdag kveld og fortsetter med messe i Telenor Arena fredagen og en påfølgende festkveld på Wallmans.

56 utstillere

Som besøkende får du møte 56 utstillere.

– Ja, nå er det stinn brakke i forhold til bestilt areal i Telenor Arena. Vi benytter rundt halve hallen og denne plassen er nå fullt utnyttet, sier Wollebekk.

Ordentlig sirkus!

Etter messedagen går ferden til Wallmans for de 450 som har meldt seg på. Arrangementet ble tidlig fullbooket og Wollebekk lover en uforglemmelig kveld med et unikt show.

– Showet på Wallmans er ikke noe som noen andre noen gang får sett. Det er sirkus. Ordentlig sirkus! Og i tillegg gode norske artister. Og fullt trøkk til klokken 03.00 for de som vil det, avslutter Wollebekk.

Alle som skal delta på ett eller flere arrangementer under fagtreffet får tilsendt en QR-kode som gir tilgang til de arrangementene de har billetter til. Vippa vil sende ut en app for betaling av drikke på Vippa til ansvarlig pr. bedrift på forhånd, med forklaring av bruk.