Nyheter

Nå lanserer Byggeplasstjenester for proffkundene hos Maxbo hvor Erik Muldorff Frellsen sine ansatte kjører ut til kunden.

Maxbo lanserer ny tjeneste

Nå lanserer Maxbo Proff en ny tjeneste som skal gjøre det mer effektivt å hente varer, samtidig som de kjører ut med verktøy.

Publisert
Med mål om å hjelpe kunden gjennom hele prosjektet, lanseres nå det som blir kalt «Byggeplasstjenester».
Den inkluderer en egen fagspesialist på verktøy og festemidler som følger opp kunden på byggeplass, utlåns-container til oppbevaring av verktøy og festemidler og muligheter for test av nye produkter. Alt leveres kostnadsfritt og på byggeplassen.
 – Tjenesten er en del av Maxbos mål om å i større grad hjelpe kunder gjennom hele prosjektet, sier Erik Muldorff Frellsen i Maxbo Proff.

 Egen rådgiver

– Vi vet at tid er penger for kundene, og det er mye som gjør at arbeidet på en byggeplass kan stoppe opp. Det er for eksempel et lite hyggelig regnestykke hvis byggeprosessen stopper fordi man går tom for festemidler eller har verktøy som ikke fungerer. Med Byggeplasstjenester får kunden en løsning som fjerner en viktig kilde til forsinkelser, sier Erik Frellsen, som er prosjektleder for den nye tjenesten til Maxbo Proff.
Kunden skal nå få en dedikert fagspesialist på verktøy og festemidler som følger byggeprosjektet hele veien.

Følger opp byggeplassen

Denne fagspesialisten følger opp byggeplassen jevnlig og rådgiver kunden og sørger for at kunden har det de trenger av verktøy og festemidler tilpasset ulike byggefaser som holder byggeplassen effektiv og gir høy kvalitet.
Tjenesten innebærer mulighet for egen container på byggeplassen, kostnadsfritt levert slik at det blir best mulig oversikt og kontroll.

Tilbyr verktøy-testing

Nå blir det mulighet for å teste nye produkter ute på byggeplassen.
– Da kommer vi kjørende ut med en egen varebil full av de nyeste verktøyene og festemidlene, slik at man kan prøve dem i sitt rette miljø, sier Frellsen.
I samarbeid med Hitachi vil det være mulig å leie verktøy til byggeplassen, gjennom tjenesten Hitachi Fleet Control.
Byggeplasstjenester er allerede testet på flere pilotkunder.

Mer oversikt

– Tilbakemeldingen er at dette gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående, sier Frellsen.
Maxbo vil i første omgang tilby byggeplasstjenester i Oslo og Akershus, og i løpet av 2018 utvides tjenesten til resten av landet.
Powered by Labrador CMS