Med ytelse ned mot minus 35 grader lover Panasonic høy ytelse, ny diskret desing, lavt støynivå og luftrenseteknologi som skal gi friskere og sunnere luft i hjemmet.

Når det er ønske om å montere en varmepumpe under et vindu eller andre steder ned mot gulvet vil utseendet få større betydning. Derfor har leverandøren kommet med en modell som har høy energimerking (A++), SCOP er testet til 4,79 hos Danske Teknologiske Institutt (DTI)**, lavt støynivå og et kompakt design som passer inn i de fleste stuer og soverom.

Varmepumpen gir varme innendørs med utendørstemperaturer ned til -35° grader. Om sommervarmen skulle slå til gir den kjøling helt opp til +43° grader. Samtidig er lydnivået regulert slik at det respekterer husroen. På lav hastighet er lyden på 19 dB.

Et nytt luftrensesystem fra Panasonic, nanoe X, gir bedre luftkvalitet inne. Systemet bidrar med å fjerne pollen, forurensing, sopp og sigarettrøyk.

Fjerner lukt

Varmepumpen fjerner også lukt og har en innvendig avfukter som begrenser forplantningen av mugg og bakterier. Det gjør at varmepumpen reduserer både allergener, bakterier og virus for friskere og sunnere luft på en kostnadseffektiv måte.

Med appen «Panasonic Comfort Cloud» kan varmepumpen fjernstyres via smarttelefonen eller nettbrettet. Det gir kontroll på temperaturen, energiforbruket og man kan enkelt gjøre endringer og administrere den selv om man ikke er hjemme.