Nyheter

– Aggregatene vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere, sier administrerende direktør Knut Skogstad i Flexit.
– Aggregatene vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere, sier administrerende direktør Knut Skogstad i Flexit.

Ny serie ventilasjonsaggregater

Flexit lanserer en ny serie ventilasjonsaggregater til næringsbygg. – Aggregatene vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere, sier administrerende direktør Knut Skogstad.

Publisert

Den nye serien heter ProNordic og kommer i 15 ulike modeller med luftmengde fra 780 m3/h til 6000 m3/h. Den nye serien erstatter Albatros og først ut er modellene S100R, S140R og S180R. Flere modeller vil lanseres utover høsten.

Den nye serien betyr et større sortiment av modeller og økt luftmengde. De skal også ha mer energieffektive viftemotorer og viftehjul, samt høyere virkningsgrad på rotor.

– ProNordic-serien er en betydelig oppgradering og teknisk videreutvikling av vårt aggregatsortiment til næringsbyggsegmentet. Hele sortimentet av store aggregater har gjennomgått en betydelig oppgradering og modernisering av ytelser, installasjonsvennlighet og fleksibilitet, sier Knut Skogstad, administrerende direktør hos Flexit.

– Kombinert med et bredere sortiment håper vi ProNordic vil falle i smak hos våre kunder og vil bidra til å styrke vår posisjon i dette markedssegmentet ytterligere, sier Skogstad.

Powered by Labrador CMS